Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Dievča si strčilo do úst niečo, z čoho sa vám obráti žalúdok!

(Zdroj: liveleak)

BUFFALO - Niektorí ľudia by si pre peniaze nechali aj koleno vŕtať. A iní zase pre 15 minút slávy zachádzajú ešte ďalej. Jednou z nich je aj mladá tínedžerka z Buffala, ktorá sa podujala k vskutku nechutnému činu.

Giovanna Plowmanová zverejnila na internete krátke video, v ktorom si zo svojej pošvy vytiahne použitý krvavý tampón a vloží si ho do pusy. Samozrejme hneď sa objavili aj špekulácie o pravosti záberov a niektorí ju podozrievajú, že bol namočený v paradajkovej omáčke alebo inej červenej tekutine, ale aj napriek tomu sledovanie videa vytvára pocit znechutenia a odpor.

Stránka na Facebooku, kde bolo video zverejnené, bola vymazaná, rovnako aj zábery uploadnuté na YouTube. Napriek tomu sa tínedžerka necíti nijako previnilo a na svojom účte na Twitteri odkázala, že "čo som urobila, bolo hlúpe... ale čo na tom?" Možno aj vďaka tomu jej priaznivci len tak pribúdajú a neprajníci zase tvrdia, že celý humbuk vznikol iba kvôli tomu, že sa zase chcel niekto zviditeľniť a uchmatnúť si pre seba trochu slávy hocijakým spôsobom.

Ak máte dostatočne silný žalúdok, zábery si môžete pozrieť TU! Upozorňujeme však, že to nie je nič pre citlivé povahy a maloletých.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu