Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vystrašení ľudia: Pred ich očami sa odohrala krvavá dráma!

Nechýbala ani poriadna prestrelka
Nechýbala ani poriadna prestrelka (Zdroj: YouTube)

BRUSEL - Krvavé bojisko! Tiché belgické námestie sa na prekvapenie všetkých okoloidúcich zrazu zmenilo na miesto neuveriteľnej drámy. V priebehu pár sekúnd prišlo k zásahu záchranky, prestrelke medzi mafiánmi, vmieseniu sa hráčov amerického futbalu a nechýbala ani trocha nahoty.

Chaos na ulici vyvolala originálna reklama televíznej stanice TNT, ktorej tvorcovia môžu byť s výsledkom veľmi spokojní. Zostrih z propagačnej akcie, ktorá mala v ľuďoch vyvolať dojem, že sa ocitli uprostred akčného filmu, alebo seriálu z nemocničného prostredia, videli za jediný deň od nahrania viac ako štyri milióny divákov, nehovoriac o tom, že zaplavil aj sociálne siete.

Organizátori na "priemernom flámskom námestí v priemernom flámskom meste" najprv umiestnili veľké červené tlačidlo. Nad neho zavesili nápis "Stlač a pridáš drámy" a čakali na prvého zvedavca. V prípade, že ľudia na námestí skutočne o ničom nevedeli, "nachytali" sa hneď dvaja: cyklista a mladé dievča. Reakcia na akčné divadlo, ktoré sa odohralo priamo pred ich očami, je naozaj zaujímavá.

Reklama vyľakala Belgičanov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu