Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Od tučnej k superštíhlej: Kedysi tlsťoška, dnes tehličky na bruchu!

Jeden by neveril, že sa človek dokáže takto zmeniť Zobraziť galériu (2)
Jeden by neveril, že sa človek dokáže takto zmeniť (Zdroj: bodybuilding.com)

GRAYS - Milovníčka rýchleho občerstvenia, ktorá sa každý večer napchávala donáškami, sa zmenila na nepoznanie. Lola Adeoyeová z anglického grófstva Essex bola kedysi tučnou leňoškou, dnes je z nej štíhla kulturistka. A čomu vďačí za svoje nové "ja"?

Štyridsaťtriročná Angličanka už viac nie je obtlstlé žieňa, ktoré sa zadýchalo už pri malej prechádzke. Po tom, ako zhodila viac ako 40 kilogramov a tuk premenila na svaly, sa stala hviezdou pódií, ktoré patria kulturistom. "Ešte stále nemôžem uveriť tomu, ako veľmi sa zmenil môj život. Od konzumovania všetkého, čo som našla v chladničke, som prešla k návštevám posilňovne šesťkrát do týždňa," hovorí.

Prelom vraj nastal vtedy, keď v priebehu krátkeho času musela byť niekoľkokrát hospitalizovaná kvôli žlčovým kameňom. Nakoniec si musela ľahnúť pod nôž. "Na predoperačnom vyšetrení ma vážili. Bolo to veľmi ponižujúce, pretože ručička ukazovala sto kíl. Veľmi som sa hanbila," približuje Lola dôvod, ktorý jej otvoril oči.

Žena po zotavení sa konečne začala využívať členstvo, ktoré si už pred rokmi vybavila v miestnej posilňovni. Tam sa dala na spinning, ktorý podľa nej robí hotové zázraky. A nie je ďaleko od pravdy. V priebehu piatich mesiacov totiž schudla štyri konfekčné veľkosti.

Po čase si ale Lola začala pripadať príliš vyziabnutá, a tak sa vrhla na kulturistiku. "Bola som strašne chudá, nosila som veľkosť 34. Posilňovanie mi pomohlo a dokonca môžem aj viac jesť." Trénerka jej neskôr navrhla, či to nechce skúsiť robiť aj súťažne. Lola súhlasila a nedávno vyhrala svoj prvý titul.

Od tučnej k superštíhlej:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: bodybuilding.com)

"Som veľmi hrdá na to, čo som dokázala. Teraz som konečne šťastná, sebavedomá, a čo je najpodstatnejšie, zdravá. Už sa nemôžem dočkať ďalšej súťaže," dodáva.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu