Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Čo tam po sexe: Títo manželia (33, 43) majú inú zábavku!

Don a Rosanna majú spoločné hobby Zobraziť galériu (3)
Don a Rosanna majú spoločné hobby (Zdroj: internet)

LOWESTOFT - Manželov Dona Akima (43) a Rosannu Beckettovú (33) spájajú spoločné záujmy. Nie je to však varenie, turistika ani iné štandardné hobby, ale kulturistika. Obaja navyše pred časom zaznamenali v tejto oblasti výrazný úspech, čo sa dovtedy nikomu nepodarilo.

Títo dvaja vyznávači zdravého životného štýlu sa prvýkrát stretli pred ôsmimi rokmi v nočnom klube. Hneď si padli do oka a odvtedy sú spolu. Už na prvý pohľad je zrejmé, že nejde o obyčajný pár. Obaja sú totiž veľkými fanúšikmi kulturistiky a fittnesu. Tomu prispôsobujú aj trávenie voľného času.

Manželia trávia dlhé hodiny v telocvični
Zobraziť galériu (3)
Manželia trávia dlhé hodiny v telocvični  (Zdroj: internet)

A tvrdá drina sa vyplatila. Na majstrovstvách v kulturistike a bodyfitness, ktoré sa nedávno konali v Anglicku, sa ako prvej dvojici v histórii podarilo obsadiť prvé miesta. Don zvíťazil v kategóriách Muscle Model a Fitness Model, Rosanna zas nenašla premožiteľku v kategórii Bikini, píše denník Daily Mail.

Čo tam po sexe:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: internet)



"Keď som zistil, že vyhrala, strašne som sa tešil. Zároveň som však bol aj nervózny, pretože som ešte nepoznal výsledky v mojich kategóriach. Keď vyhlásili moje meno, bol som v šoku. Je neskutočné, že sa nám obom podarilo vyhrať," povedal Don.

Dvojica sa plánuje podobných súťaží účastniť aj v budúcnosti. Okrem toho, že posilňovanie patrí k jej koníčkom, utužuje aj vzťah. "Uvoľňuje to stres. Keď sa náhodou pohádame, ideme si zacvičiť a hneď sa cítime lepšie," uzatvára Rosanna, ktorá s Donom vychováva dcérku Carmen.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu