Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Má 29 rokov a 20-kilové kožné faldy: Jeho život stratil zmysel!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: The Sun)

NOTTINGHAM - Anglický kuchár, ktorému sa podarilo po podviazaní žalúdka schudnúť 83 kíl, zažíva ďalšie peklo. Úradníci mu odmietajú preplatiť odstránenie prebytočnej kože, ktorá váži až 20 kíl a následnú plastiku brucha. Jason Young (29) je zo situácie taký zúfalý, že už pomýšľal aj na samovraždu.

Kuchár, ktorý sa kvôli šikanovaniu prejedol až na hmotnosť takmer 200 kíl, podstúpil pred ôsmimi rokmi operáciu žalúdka v hodnote 10-tisíc libier. Jason tvrdí, že po zákroku mu bola sľúbená aj následná plastika, ale k tej nikdy neprišlo a jeho žiadosť už niekoľkokrát odmietli. Obrovské faldy sú ale také nevzhľadné, že sa mladík cíti mizerne a dokonca chcel spáchať samovraždu.

"Koža je taká ťažká, že keď stojím, tak ma bolí chrbát. Nechápem, ako mi môžu zamietnuť operáciu, ktorú nevyhnutne potrebujem," hovorí Jason, ktorý býva v anglickom Nottinghame a kvôli stresu a zmene nálad prišiel aj o priateľku.

"Čakám osem rokov a robí mi to peklo zo života. Mám prebytočnú kožu úplne všade a je to hrozné. Nemám sebavedomie a príliš sa hanbím za svoje telo, aby som si išel niekam zaplávať alebo nosil tesné oblečenie. Mám pocit, že nikdy nebudem môcť mať ďalší vzťah, kým nepôjdem na operáciu a nedajú mi ju preč," hovorí Jason, ktorý chystá ďalšie odvolanie. Informoval portál thesun.co.uk.

Má 29 rokov a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: The Sun)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu