Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

To je ale sexica: Žena (27) schudla desiatky kíl a vyhrala Miss!

Liz v priebehu necelého polroka schudla viac ako 30 kg Zobraziť galériu (2)
Liz v priebehu necelého polroka schudla viac ako 30 kg (Zdroj: abtaknews.com )

LIVERPOOL - Už roky nevedela, aký je to pocit byť chudá a príťažlivá. Dvadsaťsedemročná Liz Evansová si ale jedného dňa povedala, že teraz je ten správny čas zbaviť sa nadbytočných kíl, kvôli ktorým sa tak veľmi trápila. A keďže sa mala onedlho vydávať, s "odtučňovačkou" ani chvíľu neváhala.

Bacuľka začala chudnúť presne pred rokom. V tom čase vážila viac ako 90 kg a nosila veľkosť, ktorá sa jej ani trochu nepozdávala. "Na august sme mali naplánovanú svadbu. Keby som ostala stále taká tučná, nedokázala by som sa uvoľniť a baviť sa," hovorí.

Liz sa prihlásila do odtučňovacieho klubu Slimming World, ktorý jej pomohol za necelých päť mesiacov splniť dávnu túžbu. Vďaka nemu zhodila 33 kíl a vydávala sa v šatách veľkosti 38, píše The Sun. "Konečne sa cítim normálne. Viem, že môj manžel ma miloval aj predtým, ale teraz sa mám konečne rada aj ja."

Sympatická Angličanka sa nedávno dokonca stala Miss, keď vyhrala súťaž, ktorú organizoval práve Slimming World. "Cítim sa skvelo. Milujem svoje nové ja, k starej Liz sa už nikdy nevrátim," dodala vyštudovaná pôrodná asistentka.

To je ale sexica:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: abtaknews.com )

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu