Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Schudla 120 kíl za dva roky, odrezali jej 90 cm ovisnutej kože!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Britka Amanda Smithová (44) schudla behom dvoch rokov neuveriteľných 120 kíl a podrobila sa priekopníckej operácii, pri ktorej jej odstránili až 91 cm ovisnutej kože. Vďaka nej si môže po rokoch konečne obliecť na vianočný večierok šaty.

Amandina váha sa vyšplhala až na 197 kíl po narodení jej syna pred 11 rokmi, keď sa napchávala samým jedlom z donášky a šľahačkovými tortami. V roku 2009 si však zaplatila podviazanie žalúdka v hodnote 7-tisíc libier a za dva roky schudla krásnych 120 kíl. Po rapídnej strate hmotnosti jej však zostala nevzhľadná koža, ktorá vážila až 4,5 kila.

V januári tohto roka preto podstúpila deväťhodinovú operáciu, pri ktorej jej nadrozmernú kožu odstránili a jej konfekčná veľkosť má teraz číslo 11/12. Od zákroku si môže Britka zo Swadlincote konečne obliecť aj vypasované šaty či bikiny a neľutuje ani jazvy, ktoré jej zostali.

"Cítila som sa skvelo po tom, čo som schudla, ale keď som sa vyzliekla, videla som tú kožu. Stačil mi jeden pohľad na seba v zrkadle a bola som znechutená," hovorí matka štyroch detí a babka šiestich vnúčat, ktorá sa chcela páčiť hlavne svojmu partnerovi Brianovi (42). Ten ju vraj dovtedy nikdy nevidel nahú, ale s tým je už koniec.

Schudla 120 kíl za
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu