Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Neuveriteľná zmena: Z rozkysnutej "stareny" je štíhla krásavica!

(Zdroj: thesun.co.uk)

LONDÝN - Matka dvoch detí, ktorá sa pre svoju vysokú hmotnosť a s ňou spojené zdravotné problémy obávala, že sa nedožije ich dospelosti, schudla viac ako polovicu svojej váhy iba za 10 mesiacov.

Claire Alsopová (31) z Južného Yorkshiru vyhrala tohtoročnú súťaž o naj ženu sveta v chudnutí za to, že v priebehu 10 mesiacov dokázala svoju 137-kilogramovú hmotnosť znížiť o 70 kíl.

Mamička Noaha (6) a Ruby (4) nosila kedysi veľkosť šiat 26/28 a priznala sa, že schudnúť ju donútili až zdravotné problémy, ktoré sa objavili vo veku, keď ešte nemala ani 30 rokov.

Claire sa podarilo zhodiť aj napriek jej práci, ktorá v sebe obnáša veľké "riziko". Mladá žena sa totiž venuje výrobe tort. "Nemohla som na mojich tortách pracovať viac ako 10 minút, aby ma nezačal bolieť chrbát a musela som si sadnúť. Začala som sa strachovať, či "uvidím svoje deti vyrásť? Spoznám niekedy svoje vnúčatá?" a vedela som, že musím niečo urobiť."

Za prvý týždeň Claire dala dolu 3,6 kila a od tej doby zoštíhlela na veľkosť 10/12. Pritom si veľmi neodopiera ani svoje obľúbená jedlá, len sa musela naučiť variť inak. Aj torty pečie už len s nízkym obsahom tuku. S ostatnými členmi skupiny si vymieňa recepty a ich heslo znie, že žiadne jedlo nie je tabu.

Claire sa pravidelne venuje behu a dokonca sa zúčastnila 10 km pretekov na podporu miestnej charity. Britka si pochvaľuje, že sa konečne aktívne môže zúčastniť na vlastnom živote a aj živote svojich detí. Vďaka novonadobudnutej energii s nimi skáče na trampolíne alebo sa hrá v miestnom parku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu