Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO s labradorom je hit: Vstane, oblečie sa, umyje si zuby aj šoféruje!

Duddley sa vie aj obliecť
Duddley sa vie aj obliecť (Zdroj: YouTube)

AUSTIN - Zo školskej úlohy sa môže razom stať hit internetu. Mladá študentka z Texaskej univerzity splnila učiteľovo zadanie dokonale, keď sa jej podarilo vytvoriť video, ktoré si každým dňom získava stále viac fanúšikov. Jeho hlavným hrdinom labrador.

Charli Kilpatricková sa najprv obávala, či vypracovanie úlohy zvládne. Potom dostala nápad, za ktorý teraz žne zaslúženú slávu. Do videa, ktoré nazvala "Ťažký psí deň", obsadila svojho ročného psa Dudleyho. Toho zachytáva pri otravnom rannom vstávaní, obliekaní, osobnej hygiene, vykonávaní potreby, jedení raňajok a nakoniec aj šoférovaní auta. Asistuje mu pri tom pár ľudských rúk.

Svoje školské povinnosti študentka nielenže splnila na jednotku, ale navyše sa jej dielo objavilo aj v niekoľkých amerických i zahraničných televíziach. Natáčenie videa trvalo len polhodinu, za čo Charli vďačí najmä labradorovi, ktorý sa vraj správal ako úplný profesionál.

Menší problém nastal len pri zábere za stolom, pretože Dudley, tak ako každý iný pes, je poriadny maškrtník. "Zvládol to až pri šiestom sendviči. Tie predtým hltal naraz a bolo ťažké ho presvedčiť, aby ich jedol po malých kúskoch," povedala s úsmevom jeho panička. K čisteniu zubov ho zas donútila tak, že mu na kefku namazala psie žrádlo. Charli jednoducho vie, čo na jej chlpatého miláčika platí.

Labrador hviezdou domácej úlohy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu