Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jesse je hviezdou medzi psami: Upratuje, nakupuje aj vynáša smeti!

Jesse je vynikajúci pomocník Zobraziť galériu (2)
Jesse je vynikajúci pomocník (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Pre niektorých majiteľov psov je ťažké naučiť svojho miláčika čo i len základné povely. Jesse je ale celkom iný prípad, pokojne by sa uplatnil aj ako upratovačka. Domáce práce totiž zvláda tak, ako to nedokážu ani mnohí ľudia.

Plemeno jack russell je známe tým, že ani chvíľu neobsedí a stále musí niekde pobehovať či otravovať svojho pána, aby sa s ním hral. Jesse je ale úplne sebestačný. Dokáže sa postarať nielen o seba, ale aj o svoju majiteľku úplne sám. Prichystá jej raňajky, utrie prach, povysáva a dokonca vynesie aj smeti.

Jesse je hviezdou medzi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Miera šikovnosti tohto malého nezbedníka je naozaj obdivuhodná. Okrem bežných domácich prác zvládne aj nakupovanie, zapínanie rádia či nosenie pošty zo schránky. Aby však všetku slávu nezožal len on, treba pochváliť aj jeho paničku Heather, ktorá je natoľko trpezlivá, že ho spomínaným trikom naučila.

Na serveri Youtube sa z neho medzičasom stala skutočná hviezda, na ktorú bolo zvedavých už milióny užívateľov. Ostatní psíčkari môžu naozaj iba ticho závidieť.

Jesse je šikuľka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu