Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pomsta mýtického tvora: Bigfoot mal vystrašiť svojho lovca!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

PENNSYLVÁNIA - Polícia v americkej Pennsylvánii vyšetruje tvrdenia Johna Reeda z Lykensu, ktorý sa na ňu obrátil kvôli škode na karavane. Podľa jeho slov má byť vinníkom legendárny tvor Bigfoot.

Reed sa nechal počuť, že jeho 1973 Winnebago napadol nepolapiteľný poločlovek-poloop, a to 11. a 28. septembra, zatiaľ čo on na neho poľoval.

"Keď sme boli v karavane, videl som niečo, čo chodí pri okne, a to nielen chodí, ale dokonca sa prikŕča, ako by sa to snažilo schovať pod oknom, pretože nechce, aby sme to videli," uviedol Reed, zakladateľ tamojšieho loveckého klubu na Bigfoota.

"Myslel som si, že to sa iba jeden z mojich priateľov so mnou zahráva, kým som si neuvedomil, že okno je vo výške takmer dvoch metrov. To, čo som videl, bola zadná časť niečej hlavy pokrytá vlasmi," uvádza sa v oficiálnej policajnej správe, v ktorej je Reed označený za obeť a Bigfoot za podozrivého. Ten je opísaný ako veľmi veľký, hnedý a trochu zhrbený.

Reed vraj potom zažal vonkajšie svetlo na karavane a podozrivý doň hádzal kamene, aby zabránil svojmu odhaleniu. Tvora mala vidieť aj mužova priateľka. Lovec síce pripúšťa, že niektoré škody mohli spôsobiť vandali, naďalej sa však domnieva, že hlavným vinníkom je Bigfoot, ktorý ho tak chcel varovať, aby odišiel z oblasti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu