Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dôkaz, že legendárny tvor naozaj existuje? Toto natočili študenti v lese!

(Zdroj: bfro)

NOVÉ MEXIKO - Záhadný tvor, ktorý vraj žije v lesoch severného Nového Mexika, upútal pozornosť tímu biológov a výskumných pracovníkov. Tí sa domnievajú, že majú v rukách pravdepodobný dôkaz existencie skutočného Bigfoota.

Študenti strednej školy pomocou termokamery natočili zaujímavé zábery, na ktorých je vraj zachytený práve tento legendárny ľudoop. Na videu je vidno približne 2 metre vysoká postava, ktorú nafilmovali v roku 2011 počas svojho projektu, ako kráča po hrebeni kopca.

Výskumníci z organizácie zaoberajúcej sa práve pátraním po Bigfootovi zo záznamu zistili, že tvor sa nachádzal asi 140 metrov od študentov, ktorí tvrdia, že ho urobili v oblasti, kde nie sú žiadne turistické chodníky, ani nejaké ľudské obydlia.

"Nenašli sa žiadne stopy po medveďovi, losovi alebo jeleňovi. Široké telo, vysoké viac ako dva metre, klasický tvar Sasquatcha,"  znie v popise videa.

Nie všetci členovia organizácie, ktorí sa vybrali po legendárnom tvorovi na základe videa pátrať, však zdieľali rovnaké nadšenie. Ozvali sa aj skeptické hlasy, ale tie na chvíľu umlčali okolití obyvatelia Jemez Springs, ktorí tvrdili, že ho už tiež videli. Informoval portál dailymail.co.uk.

Bigfoot v Novom Mexiku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu