Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nočná mora: Žena si odtrpí 500 orgazmov za deň!

Zara Richardsonová
Zara Richardsonová (Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Britská upratovačka Zara Richardsonová (30) nenávidí slovo orgazmus. Nie preto, že by nemala rada rozkoš a telesné potešenie, ale má ich toľko, že ju privádzajú do šialenstva. Na konci dňa býva z nich taká vyčerpaná a ubolená, že jej nezostáva už nič iné iba oči pre plač.

"Často sa mi to stáva, keď idem po schodoch hore, alebo akonáhle brzdím v aute, alebo mi vibruje telefón vo vrecku, alebo kabelke. Vyvrcholím, keď nakupujem v supermarkete, prechádzam turnikety, tlačím nákupný vozík, alebo dokonca, keď mám niekoho na návšteve a ten si vedľa mňa sadne na pohovku," rozpráva Zara o svojich problémoch so syndrómom permanentného sexuálneho vzrušenia, ktorý jej diagnostikovali v roku 2010.

Lekári jej predpísali antidepresíva a odporučili lieky proti bolesti a horúčke. Tiež jej pomáhajú teplé a studené zábaly na intímne miesta, ktoré majú upokojiť jej telo zmietané sexuálnou túžbou. Preto teraz často sedí doma pri stlmenej televízii, keďže aj silnejší zvuk môže vyvolať orgazmus, s vreckom mrazenej zeleniny medzi nohami. Existuje však aj iný spôsob, ako mať aspoň na chvíľu pokoj.

"Na jednom internetovom serveri sa mi jedna žena, ktorá tiež trpí touto chorobou zverila, že si každý mesiac dopraje tzv. orgazmický deň. Tak som to začala robiť tiež. Jednoducho sa zavriem do izby na celý deň a snažím sa svoje telo vyčerpať niekoľkonásobným vyvrcholením. Funguje to. Ale je to veľmi bolestivé a únavné," zverila sa Zara so svojím receptom, ktorý zaberie tak na deň či dva.

Choroba má však neblahé účinky nielen na jej telo, ale aj vzťahy. Už niekoľko rokov je nezadaná a vždy, keď sa zoznámi s nejakým mužom a zverí sa mu so svojím problémom, všetko stroskotá. Niet sa preto čo čudovať jej zúfalým slovám:"Chcem späť svoje telo a chcem mať normálny sexuálny život aj partnera. Tento syndróm mi zničil život. Všetko mi spúšťa orgazmus. Je to nočná mora!"

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu