Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zo šeredy kráska: Dievča (26) schudlo 70 kíl a zmenilo sa v labuť!

(Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Hrdá mamička troch chlapcov z britského Gosbertonu mala už dosť nadváhy, ktorú získala nesprávnou životosprávou po narodení druhého syna. Christine Staggsovej (26) sa vďaka odhodlaniu a podobe s Angelinou Jolie podarila úžasná zmena. Za 16 mesiacov dala dolu 70 kíl a získala skvelú postavu. Z nevzhľadnej bacuľky sa tak zrazu stala štíhla kráska.

Christina nabrala 140-kilovú hmotnosť, keď nedokázala odolať sladkým maškrtám, na ktoré mala po pôrode neuveriteľnú chuť. Zjedla čokoľvek, predovšetkým čokoládu a obrovské množstvá zmrzliny. Všetko to trvalo však len dovtedy, kým jej úplne cudzí človek nepovedal, že sa podobá na Angelinu Jolie.

S diétami začala v apríli 2010. „Musím sa priznať, že nikdy som sa nezamýšľala nad tým, že sa na Angelinu podobám. Vlastne som túto skutočnosť na sebe vôbec nepostrehla. Až ma na to upozornila jedna žena. A to ma tak naštartovalo a motivovalo, že sa mi napokon naozaj podarilo prebytočných kíl zbaviť,“ vysvetlila Christina.

Žena sa zo začiatku príliš hanbila za svoju postavu, a tak najskôr len upravila svoj jedálniček. Dopriala si najmä nízkokalorickú stravu trikrát denne a okrem toho pravidelne absolvovala päťkilometrovú prechádzku so psom. Pohyb doplnila ešte cvičením doma. Keď sa jej podarilo viditeľnejšie schudnúť, začala navštevovať plaváreň aj fitnes centrum. Teraz Christina váži 67 kíl a je so sebou nadmieru spokojná. A má byť prečo!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu