Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Tučný panic (32) schudol 100 kíl a dopadol ešte horšie!

Stephen má problémy s prevísajúcou kožou
Stephen má problémy s prevísajúcou kožou (Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Brit Stephen Hodson, ktorý je aj vo veku 32 rokov stále panic, sa rozhodol schudnúť a nájsť si konečne lásku. Hoci sa mu podarilo zhodiť vyše 100 kíl, nedopadlo to podľa jeho predstáv. Randeniu sa stále vyhýba kvôli neesteticky ovísajúcej koži.

Hodson ešte pred 18 mesiacmi vážil 190 kíl a denne prijal 6000 kalórií vo forme jedla z donášok a piva. Po tom, čo v auguste 2010 uviazol na dovolenke v karavane, si však najal osobného trénera a výsledok je nielen nižšia váha, ale aj oveľa užší pás. Objavil sa však ďalší problém.

Muž aj naďalej odmieta chodiť na rande, pretože sa obáva, aby svojou prevísajúcou kožou neodradil ženy. Nosí preto extra voľné oblečenie ako v časoch, keď ho ešte mali za tučka. "Ľudia na mňa neukazujú na ulici ako predtým, ale ja viem, čo je pod mojím oblečením a ovplyvňuje to moju dôveru. Je to ťažké a nepohodlné, a keď som nahý, koža ovísa cez moje genitálie," zdôveril sa nešťastný Stephen.

Brit, ktorý pracuje vo fakultnej nemocnici v severnom Staffordshire, dvakrát odmietol operáciu za 10-tisíc libier, pri ktorej by mu kožu odstránili. Ale po tom, ako ešte viac schudol, zmenil svoje rozhodnutie a v auguste podstúpi zákrok, pri ktorom ho zbavia nadbytku z hrude, brucha, slabín, rúk a nôh.

"Nebudem mať telo pripravené na obdiv tento rok v lete, ale dúfajme, že budem dobre vyzerať v čase pred začiatkom sezóny vianočných večierkov. Už sa nemôžem dočkať, až začnem randiť. Len dúfam, že budem pre ženy atraktívny," robí si nádej Stephen, ktorý očakáva, že jeho váha ešte klesne na 85 kíl.

Tučný panic (32) schudol
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: The Sun)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu