Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ľudia z armády mali potvrdiť, že v Loch Nesse naozaj žije príšera!

To, že ide o živý objekt, mali potvrdiť aj ľudia z americkej armády.
To, že ide o živý objekt, mali potvrdiť aj ľudia z americkej armády. (Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Svetlo sveta uzrela ďalšia fotografia, ktorá má byť jednoznačným dôkazom, že Lochnesská príšera skutočne existuje. Jej autorom je George Edwards (60), ktorý po stopách tohto legendárneho tvora pátra už 26 rokov. Tentokrát sa mu podarilo urobiť záber podivného hrbu, ktorý vyčnieva z vody.

"Pohybovalo sa to pomaly smerom k hradu Urquhart a malo to tmavošedú farbu. Nachádzalo sa to asi pol míle od lode, ale vo vode je to ťažké určiť," hovorí Edwards, ktorý na svojom plavidle Nessie Hunter IV vozieva po jazere zvedavých turistov.

"Som presvedčený, že som videl Nessie, tak ako verím, že tieto tvory naozaj existujú. Už dlhé roky ich pozoruje príliš veľa ľudí. Som presvedčený, že existuje niekoľko týchto monštier," prezradil muž, ktorý sa rozhodol svoju fotografiu podrobiť kritickému oku, a preto ju poslal priateľom do USA a tí ju zase dali preskúmať priateľom v armáde.

"Môj záber podrobili analýze a nemajú pochýb o tom, že som vyfotografoval živý objekt. Keď som si teraz istý, som skutočne nadšený, že niektoré podivné stvorenia číhajú v hlbinách jazera Loch Ness." uviedol na margo záberu, ktorý urobil ešte v novembri minulého roka, ale keďže nechcel vyzerať ako hlupák, zverejnil ho až nedávno po potvrdení svojich domnienok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu