Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Šokujúce zábery: Chlapec prelezie medzi kolesami idúceho vlaku!

Diváci označili chlapcov výkon za idiotský
Diváci označili chlapcov výkon za idiotský (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Mladíci zo Severnej Ameriky natočili šialené VIDEO, ktoré bude mať pre nich pravdepodobne nepriaznivé následky. Chlapec spolu so svojím kamarátom budú musieť miestnym úradom vysvetliť, aký zmysel mal ich bláznivý počin vkĺznuť na koľajnice a preliezať pomedzi kolesá idúceho vlaku.

Chlapci išli zo školy domov, keď jednému z nich napadlo, aké to asi je ležať pod rozbehnutým vlakom. Aby si to odskúšali naživo, v momente prejazdu dlhého vlaku jeden z nich prekĺzol medzi kolesami do koľajiska.

Jeho kamarát v úlohe kameramana zostal vo vytržení. Kričal na neho, ako je to úžasné a neuveriteľné. Teda až do okamihu, keď mladík pod vlakom vyhlásil, že tam asi zomrie.

Vtedy už išlo naozaj do tuhého a chlapec sa snažil dostať von. Vyhodil tašku a potom sa snažil vyliezť. Prvý pokus sa však nevydaril a mladíka takmer rozpolilo. Na druhý pokus už bol vonku, očividne šťastný.

Otázkou zostáva, ako dlho mu jeho šťastie vydržalo. Jeho činom sa začali zaoberať úrady a jeho rodičia ho za tento "výkon" celkom iste nepochválili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu