Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Po ulici pobiehal zombie, olizoval krvavý mozog!

Jedenie
Jedenie "ľudského mozgu" bol asi najotrasnejší moment šou. (Zdroj: YouTube)

MELBOURNE - Po zombie videu, ktoré natočili v americkom Miami, sa na podobný počin odhodlal aj Alki Stevens z Austrálie, ktorý sa namaskoval ako živá mŕtvola a pred skrytou kamerou desil ľudí. Ako v prvom prípade, aj teraz to prišlo zábavné iba tvorcom záznamu, obyvatelia z predmestia Melbourne kričali a v panike sa snažili ujsť.

Čerešničkou na torte v celom prestrojení bol umelý zakrvavený mozog, ktorý však na prvý pohľad pôsobil veľmi presvedčivo. Niet divu, že obyvatelia Caroline Springs radšej zvolili bezhlavý útek.

"Kúpil som si tú masku už vlani, pretože som vždy miloval zombie a chcel som vedieť, či ju budú ľudia považovať za skutočnú. Zaujímalo ma, ako veľmi sa budú báť," uviedol pre austrálsku televíziu 9News 25-ročný zabávač.

"Ľudia sa naozaj báli, a niekoľko dievčat dokonca plakalo, než som im vysvetlil, o čo ide. Mám aj niekoľko nezverejnených záberov ľudí, ktorých to naozaj vzalo. A dvakrát alebo trikrát som si už-už myslel, že dostanem ranu," dodal Stevens.

Dvadsaťpäťročný Austrálčan však nie je jediný, kto sa rozhodol vyskúšať odolnosť svojho okolia voči zombie. Podobne ako Stevens sa začiatkom júna prezliekol i Vitaly Zdorovetskiy pôvodom z Murmanska, ktorý teraz žije v Miami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu