Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Mladík zhypnotizoval školáčky a uväznil ich v tranze!

Maxime Nadeau precenil svoje sily
Maxime Nadeau precenil svoje sily (Zdroj: WHDH.com)

QUEBEC - Neskúsený mladík Maxime Nadeau (20) predvádzal minulý týždeň hypnózu na súkromnej základnej škole v kanadskom Quebecu, ktorá mu akosi nevyšla podľa jeho predstáv. Do tranzu sa mu podarilo uviesť päť dvanásť a trinásťročných žiačok, avšak nevedel ich prebrať späť do bdelého stavu.

Po niekoľkých hodinách márne pokusy o oživenie vzdal a zavolal na pomoc svojho mentora Richarda Whitbreada.

"Keď som tam dorazil, niekoľko dievčat ležalo bezvládne s hlavou na stole, iné boli očividne v tranze. Mali otvorené oči, ale nikto "nebol doma"," povedal Withbread CBC. Ďalších trinásť žiakov sa sťažovalo na bolesť hlavy a nevoľnosť.

Nadeau však aj po tomto výkone hral hrdinu a uviedol, že o dievčatá nemal vôbec obavy: "Tranz je stav duševnej pohody. Nebol som vystresovaný. Vedel som, že sa z toho dostanú." Riaditeľ školy Daniel Leveille ale vyhlásil, že ešte nevie, aké ohľadom bizarnej udalosti podnikne kroky.

Následky na dievčatách to však asi naozaj nezanechalo. Jedna zo školáčok Emilie Bertrandová sa vyjadrila, že by do toho išla znovu. "Spočiatku to bola zábava," povedala dievčina, ktorá vraj nedokáže presne vysvetliť, ako sa cítila. "Bolo to, ako keby ste viac neexistovali v tomto svete."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu