Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexuálny úlovok z lesa: Skrytá kamera natočila súložiaceho politika!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: cathoderaytube.co.uk)

VIEDEŇ - Tomu sa hovorí úlovok! Kamera umiestnená v rakúskych lesoch mala zaznamenávať divoké zvieratá, namiesto toho ale natočila súložiacu dvojicu. A to nie hocijakú, oným mužom totiž nebol nikto iný ako tamojší politik. Teraz požaduje kompenzáciu za narušenie súkromia.

Starostlivo maskovaná kamera, ktorú istá lovecká spoločnosť nainštalovala ďaleko od turistických chodníkov v oblasti Carinthia, zareagovala na pohyb a začala natáčať. Nezachytila ​​však lesnú zver, ale inkriminovaného muža pri sexuálnych hrách s jeho partnerkou.

Predstavitelia firmy tvrdia, že nevedia, koľko kamier na spomínanom pozemku vlastne majú a koľko z nich je funkčných. "Až doteraz sme kvôli kamerám nikdy žiadne problémy nemali," uviedli vo vyhlásení. Dotyčného sa rozhodli ušetriť hanby a okrem videa zatiaľ taja aj jeho meno.

Právnici politika sa domnievajú, že umiestnenie skrytej kamery v lese bolo v rozpore s rakúskym zákonom. Expert na ochranu dát Hans Zeger povedal, že na takýto krok treba špeciálne povolenie. "Prinajmenšom mala byť viditeľne označená, aby sa návštevníci lesa mohli monitorovaným zónam vyhnúť, prípadne im prispôsobiť svoje správanie," vysvetlil.

Ak súd rozhodne, že bolo narušené mužovo súkromie, mal by dostať odškodné vo výške približne 20 000 eur, informoval portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu