Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polonahý párik chcel súložiť v metre, cestujúci hriešnikov vyfackali!

Dvojici publikum vôbec nevadilo
Dvojici publikum vôbec nevadilo

BUKUREŠŤ - Opäť tu máme prípad, keď je príroda silnejšia ako ľudská vôľa. Pudy tentokrát neudržal na uzde párik z rumunskej Bukurešti, ktorý si chcel zasúložiť počas jazdy vo vagóne metra. Našťastie boli naokolo uvedomelí cestujúci, ktorí ich od seba odtrhli.

Začalo to nevinne. Spočiatku dvojica iba laškovala; dievčina sedela obkročmo na svojom partnerovi, ktorého vášnivo objímala. Postupne však milenci začali predvádzať odvážnejšie kúsky. Mladá žena si vyzliekla tričko a chystala si rozopnúť aj nohavice.

Ostatní pasažieri sa erotickému vystrájaniu dovtedy iba prizerali, jednému z nich ale po chvíli došla trpezlivosť a rozhodol sa zasiahnuť. Vstal a vlepil náruživej slečne facku. Sexuchtivý pár ani toto nepresvedčilo, aby sa upokojil. Keď sa však k strážcovi morálky pridali ďalší cestujúci, prestal.

Celé predstavenie natočil na mobilný telefón pohotový neznámy, ktorý ho, ako to už v takýchto prípadoch býva, okamžite zverejnil na internete, napísal portál tn.cz.

Dvojica chcela sexovať v metre

Sex na verejnosti vôbec nie je neobvyklým javom. Na webe sa pravidelne objavujú nahrávky nadržaných párov, ktoré si dokazujú lásku súložou na dostihoch, v akvaparku, či dokonca na vrchole mostného oblúka. Vo štvrtok Topky informovali o dvojici kolegov, ktorí si to rozdali priamo na pracovisku.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu