Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Fatálny omyl: Myslela si, že chudne kvôli cvičeniu, má rakovinu!

Melanie
Melanie (Zdroj: nz.news.yahoo.com)

NORWICH - Melanie Swan-Hortonová už dlhší čas túžila schudnúť a dopomôcť jej mal k tomu nový fitness režim. Na jej veľkú radosť išli nadbytočné kilogramy naozaj dolu, avšak z iného dôvodu, ako si myslela.

Štyridsaťšesťročná žena sa pred dvoma rokmi rozviedla. Keďže znova pocítila potrebu dobre vyzerať, dala sa na vysoko proteínovú diétu. Po čase sa začala cítiť veľmi unavená a letargická, čo pripisovala tomu, že každý deň trávila dve hodiny v posilňovni.

"Keď som sa pozrela do zrkadla, neverila som tomu, čo v ňom vidím. Miesto obstarožnej ženy v stredných rokoch tam bola štíhla a opálená," hovorí Melanie.

Neskôr si všimla, že po vykonaní potreby ostáva po nej v záchode krv. Keďže ale s návštevou lekára otáľala tri mesiace, teraz jej už niet pomoci. Trpí konečným štádiom rakoviny čriev, ktorá sa už medzitým rozšírila aj do pľúc a pečene. Angličanka síce absolvovala operáciu a následnú chemoterapiu, nádej na uzdravenie je však už bohužiaľ prakticky nulová.

"Bola som rada, že sa mi podarilo za tak krátky čas schudnúť o tri veľkosti. Nebolo to ale preto, že som cvičila, ale kvôli rakovine," dodala smutne matka dvoch detí.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu