Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Poštár (50) sa polroka pripravoval na smrť: Lekári sa pomýlili, bol to len zápal!

Andy spočiatku nevedel, čo si počať so životom. Teraz si váži každú chvíľu, ktorú môže stráviť s rodinou
Andy spočiatku nevedel, čo si počať so životom. Teraz si váži každú chvíľu, ktorú môže stráviť s rodinou (Zdroj: uk.onlinenigeria.com)

CHATHAM - Andy Goode zostal zdrvený po tom, ako mu lekári oznámili, že má rakovinu a zostáva mu pár mesiacov života. Po viac ako polroku prišiel ďalší šok; päťdesiatročný muž sa dozvedel, že žiadnym ochorením netrpí. A tak nevedel, čo si počať s novonadobudnutým životom.

Na chvíľu, keď mu doktor povedal, že trpí nádorovým ochorením pankreasu, si Andy spomína veľmi dobre. "Bežte domov a pripravte sa na smrť," šokoval ho vtedy lekár svoju úprimnosťou.

"Bolo to, ako keby mi dal niekto päsťou do tváre. "Vyšiel som na parkovisko a pri mojom aute som sa zložil," spomína Angličan, ktorý sa živí ako poštár.

Andyho diagnóza úplne psychicky položila, no postupne sa s ňou začal zmierovať. Potom však prišlo obrovské prekvapenie. Pri jednej z kontrol u neho lekári neobjavili žiadne rakovinové bunky. Nakoniec priznali, že sa pomýlili. "Povedali mi, že to bol len zápal, a že mám zúžený žlčník," vysvetlil Goode.

Po takejto správe by bol určite každý radosťou bez seba, nie však Andy. Nevedel si totiž predstaviť, ako naložiť s novozískaným životom. "Všetci okolo mňa boli šťastní, okrem mňa. Ja som už bol so smrťou zmierený a bol som na ňu pripravený," opísal svoje pocity. Nakoniec sa však aj on začal tešiť a vážiť si čas, ktorý môže stráviť so svojou rodinou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu