Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Žena prišla o dve bábätká, pri treťom odmietla liečbu a zomrela!

Chiara sa obetovala kvôli svojmu dieťaťu
Chiara sa obetovala kvôli svojmu dieťaťu (Zdroj: catholicnewsagency.com)

RÍM - Pre dieťa položila život. Mladá Talianka veľmi túžila stať sa matkou, dvakrát ale bohužiaľ potratila. Keď otehotnela tretí raz, bola šťastím bez seba. Potom však ochorela na rakovinu. Liečbu sa rozhodla odložiť, aby ochránila plod. Keď malo dieťatko trinásť mesiacov, zomrela.

Dvadsaťosemročná žena spolu s manželom Enricom zúfalo túžili po deťoch, ktoré im dlho neboli dopriate. David a Mária zomreli krátko po pôrode kvôli vrodeným vadám. Keď Chiara otehotnela tretíkrát, ochorela zase ona. Doktori jej diagnostikovali agresívnu formu rakoviny a odporučili jej okamžitú liečbu. Tá však mohla ohroziť zdravie nenarodeného dieťaťa, preto sa ožarovanie rozhodla odložiť.

Malý Francisco sa narodil 30. mája 2011 a stav jeho matky sa odvtedy začal prudko zhoršovať. Onedlho oslepla na pravé oko. So zákernou chorobou bojovala rok až jej nakoniec pred dvoma týždňami podľahla. Na rozlúčku napísala synčekovi list.Povedala mu, že pôjde do neba a bude sa tam starať o jeho brata a sestru. "Zostaneš tu s oteckom, budem sa za teba modliť," stálo v ňom.

Keď bude Francisco starší, otec mu povie o obete jeho matky. "Chcem, aby vedel, čo Chiara urobila. Cítim ju viac živú než kedykoľvek predtým. Umrela šťastná," uviedol. Informoval portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu