Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Udivení cestujúci: Na letisku im pripravili krásne prekvapenie!

Orchester cestujúcich príjemne prekvapil
Orchester cestujúcich príjemne prekvapil (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Čakanie na letisku býva väčšinou bezútešne nudné a cestujúci sa nevedia dočkať, kedy už konečne ohlásia ich spoj. Britské aerolinky sa preto rozhodli, že im tento nevyhnutný pobyt spestria a na londýnske letisko Heatrow pozvali symfonický orchester.

Bežnú prevádzku na piatom termináli letiska Heathrow narušili tóny presláveného Kvetinového duetu z opery Lakmé od francúzskeho skladateľa Léa Delibesa, a to v podaní symfonického orchestra zo Sussexu.

Aby hudobníci zvládli hrať v tak rušnom a neobvyklom prostredí, všetkých dirigoval muž v uniforme aeroliniek, ktorý sa neskôr predstavil ako Mark Andrew James, stály dirigent orchestra a zároveň vedúci posádky spoločnosti British Airways.

"Považujem sa za ozajstného šťastlivca, že môžem robiť dve veci, ktoré milujem a na ktorých mi záleží. Viesť posádku lietadla je podobné ako dať dohromady orchester," zveril sa Mark.

"Slogan spoločnosti, 'Lietať. Slúžiť' sa najlepšie uplatňuje cez našich ľudí. Toto je jeden z celej série filmov, ktorý ukazuje na talenty jednotlivých kolegov zo spoločnosti, aby zákazníci videli, aký štandard služieb môžu pri lietaní s našimi aerolinkami očakávať," uviedla vedúca marketingového oddelenia aeroliniek Abigail Comberová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu