Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zuzana Barciová: Staňte sa aj Vy Magna Záchranca a spolu s nami zachraňujte životy detí!

Zuzana Barciová
Zuzana Barciová

Magna deti v núdzi už 10 rokov pomáha priamo v teréne. Vyše 350 pracovníkov denne zachraňuje detské životy. Pomôcť môžete aj vy! Staňte sa Magna Záchranca!

1.Čo Vás priviedlo k tomu, odísť pomáhať do inej krajiny, do sťažených podmienok (psychických aj životných) ?Čo bol ten prvotný impulz?

Nakoľko 26 rokov pracujem ako zdravotná sestra – inštrumentárka, vždy som túžila zúčastniť sa misie, chcela som pomáhať ľuďom, či už pri živelných pohromách, cunami, tornádach, zemetrasenia...Moja prvá myšlienka keď som o tom čítala alebo videla v tv, bola,že by som tam chcela byť aj ja.

2.Absolvovali ste misiu na Haiti tesne po strašnom zemetrasení. Aký býva po takejto silnej skúsenosti návrat domov a zaradenie sa do normálneho života-“stereotypu”?

Návrat?Zaradenie? Ubehli dva roky po návrate z HAITI a ja si neviem nájsť miesto vo svojom vnútri,v sebe samej, pretože by som chcela byť tam a stále im pomáhať.

3.Boli ste na to pripravená?Na takúto skúsenosť, prácu..

Skúsenosťami určite áno,ale psychicky mi to chvíľu trvalo. 

4.Čo Vás utvrdilo v tom, že to čo robíte má zmysel?

 Moja práca pomáhať chorým ľudom, má a vždy bude mať zmysel...

5.Prečo ste si vybrala Magnu?

Pretože ich poznám,pretože sa mi s nimi vynikajúco pracovalo,pretože verím tomu čo robia.

6.Čo Vám najviac chýbalo v teréne z vášho domova? 

Najviac mi chýbala rodina.

7.Aký  najsilnejší moment , príbeh ste zažili počas svojej misie?

Moj najsilnejší zážitok nebol jeden. Boli každý den.Boli to ďakovné pohľady ľudí,keď som ich ošetrila,boli to šťastné úsmevy detí,keď som im jedlo dala, boli to slzy, ktoré im tiekli keď sme sa lúčili, boli to objatia od ľudí, ktorým sme dali oblečenie. Tých silných zážitkov bolo nespočetne veľa, a tie najsilnejšie momenty sa nedajú opísať,treba ich zažiť....

Zachraňovať detské životy môžete aj vy!

Vďaka Vám budú môcť deti prežiť každý ďalší deň – dostanú zdravotnú starostlivosť, lieky a nebudú trpieť hladom. A pritom budete mať prehľad o svojich zaslaných finančných prostriedkov a vedieť kde, kedy a komu pomáhate.

Chcete zachraňovať životy aj Vy? Staňte sa Magna Záchrancom.

Pošlite SMS v tvare MAGNA na číslo 806.

Výška príspevku po aktivácii je 3 Eurá. Služba sa automaticky obnovuje každých 30 dní. Deaktivácia pravidelného prispievania: SMS v tvare MAGNA STOP na číslo 806 (odhlásenie je bezplatné). Viac informácií a možností ako prispieť nájdete na www.magna.sk. Prihlásenie cez SMS je dostupné pre všetkých zákazníkov mobilných sietí Telekom, Orange, FunFón a O2.

Ako Vás budeme informovať o využití Vášho daru

Každý, kto si aktivuje pravidelné prispievanie v projekte Magna Záchranca u operátorov Telekom, Orange a FunFón dostane pravidelne (1x za mesiac) bezplatnú SMS s informáciami o aktuálne prebiehajúcich projektoch, ktoré sú realizované aj z vyzbieraných finančných prostriedkov cez SMS. Magna Záchranci zaregistrovaní prostredníctvom O2 nás môžu sledovať prostredníctvom našich stránok alebo našej facebookovej stránky.

V prípade registrácie na www.magna.sk môžete dostávať obsiahlejší súhrn správ z terénu prostredníctvom vami zadefinovaného e-mailu

Sledujte MAGNU v teréne: www.fieldtrack.magna.sk

MAGNA na Facebooku.

Pravidlá projektu Magna Záchranca

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu