Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zachraňujte s nami životy detí

Haiti - 2 roky po ničivom zemetrasení stále žije vyše pol milióna ľudí v bahnitých osadách bez súkromia, priestoru, vody a sanitácie. MAGNA ma na Haiti stálu misiu. Zobraziť galériu (2)
Haiti - 2 roky po ničivom zemetrasení stále žije vyše pol milióna ľudí v bahnitých osadách bez súkromia, priestoru, vody a sanitácie. MAGNA ma na Haiti stálu misiu. (Zdroj: Martin Bandzak/fieldtrack.magna.sk)

Zoznam a Magna Deti v núdzi pripravili spoločný informačno-charitatívny projekt Magna Záchranca, ktorý pomáha zachraňovať detské životy, bojovať proti chorobám, hladu a podvýžive detí v krízových oblastiach sveta.

Magna Deti v núdzi je slovenská humanitárna organizácia založená v roku 2001, ktorej poslaním je zabezpečovať lekársku a sociálnu pomoc deťom a ich rodinám v rozvojových krajinách. Realizovať humanitárne a dlhodobé projekty vo svete, zamerané na pomoc ľuďom v núdzi spôsobenej, či už chudobou, vojnou alebo ekologickou devastáciou a to bez ohľadu na etnickú, náboženskú, či rasovú príslušnosť. V súčasnosti má MAGNA svoje stále misie v Kambodži, Keni, Vietname, Kongu, Južnom Sudáne, Nikaragui a Haiti. Pomáhala tiež pri posledných veľkých humanitárnych katastrofách – tsunami v Indii, cyklóne v Barme, zemetrasení na Haiti a hladomore v Keni.
Viac informácii o humanitárnej organizácii Magna Deti v núdzi nájdete na stránkach www.magna.sk.

O projekte

Prostredníctvom projektu Magna Záchranca Vám budeme prinášať pravidelné aktuálne informácie z terénu vo forme článkov, fotografií a videí. Veríme, že sa nám touto cestou podarí priblížiť alarmujúcu situáciu detí v odľahlých kútoch sveta, ktoré nemali toľko šťastia a sú odkázané na pomoc iných. Bez Vašej finančnej podpory by ale naše projekty nemohli fungovať.

Spolu s nami teraz môžete pomáhať aj vy, prostredníctvom symbolického mesačného príspevku deťom, ktoré Vašu pomoc potrebujú. Zároveň budete mať prehľad ako, komu a kde všade Vaše peniaze pomáhajú. Vaša malá suma sa takto premení na našu veľkú pomoc.

Ako sa do projektu môžu zapojiť zákazníci mobilných operátorov?

Pravidelný mesačný príspevok vo výške 3 € je pre nás veľmi dôležitý.

Všetkým zákazníkom mobilných operátorov prinášame možnosť aktivácie pravidelného mesačného príspievania v symbolickej výške 3 €.

Stačí poslať aktivačnú SMS s textom “MAGNA“ na skrátené číslo 806 a na Vašom mobilnom čísle sa aktivuje pravidelné prispievanie v projekte Magna Záchranca. V spätnej SMS dostanete potvrdenie o zapojení sa do projektu a informácie, ako sa z pravidelného prispievania v prípade potreby bezplatne odhlásiť. Symbolickou čiastkou 3 € , ktorá sa bude 1 x mesačne automaticky odčítať z Vášho kreditu alebo bude pripočítaná k Vašej faktúre, tak môžete pomáhať pravidelne každý mesiac.

Z pravidelného prispievania sa môžete kedykoľvek bezplatne odhlásiť. Stačí zaslať SMS s textom „MAGNA STOP“ na skrátené číslo 806. Po zaslaní takejto SMS budete z pravidelného prispievania vyradený ešte v ten istý zúčtovací mesiac.

Celý výťažok zbierky bude humanitárnej organizácii Magna Deti v núdzi zasielaný vždy k 10. dňu v mesiaci. Výška čiastky bude priebežne zverejňovaná na stránkach Topkách a www.magna.sk.

Kam smerujú Vaše peniaze?

Použitie darov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: www.magna.sk)

Ako Vás budeme informovať o využití Vášho daru

Každý, kto si aktivuje pravidelné prispievanie v projekte Magna Záchranca u operátorov Telekom, Orange a FunFón dostane pravidelne (1x za mesiac) bezplatnú SMS s informáciami o aktuálne prebiehajúcich projektoch, ktoré sú realizované aj z vyzbieraných finančných prostriedkov cez SMS. Magna Záchranci zaregistrovaní prostredníctvom O2 nás môžu sledovať prostredníctvom našich stránok alebo našej facebookovej stránky.

V prípade registrácie na www.magna.sk môžete dostávať obsiahlejší súhrn správ z terénu prostredníctvom vami zadefinovaného e-mailu.

 

Chcete zachraňovať životy aj Vy? Staňte sa Magna Záchrancom.

Pošlite SMS v tvare MAGNA na číslo 806.

Prihlásenie cez SMS je dostupné pre všetkých zákazníkov mobilných sietí Telekom, Orange, FunFón a O2.

Výška príspevku po aktivácii je 3 Eurá. Služba sa automaticky obnovuje každých 30 dní.
Deaktivácia pravidelného prispievania: SMS v tvare MAGNA STOP na číslo 806 (odhlásenie je bezplatné).Viac informácií a možností ako prispieť nájdete na www.magna.sk.

Ďalšie možnosti, ako pripsieť

Magna Záchrancom sa môže stať úplne každý. V prípade, že máte chuť pomôcť a nie ste mobilným zákazníkom spoločnosti Slovak Telekom, môžete sa prihlásiť prostredníctvom našich internetových stránok.

Ako pomáhajú Vaše pravidelné príspevky v teréne

3 € mesačne zabezpečia dve výživné jedlá denne pre jedno dieťa na celý mesiac

6 € mesačne zabezpečí 500 ks liekov proti bolesti, zápalu a na liečbu horúčky

9 € mesačne zachráni 60 detí mesačne pred dehydratáciou

15 € mesačne zabezpečí mesiac čistej vody pre 50 ľudí núdzi

30 € mesačne zabezpečí pre HIV pozitívne dieťa liečbu na celý mesiac

60 € mesačne zabezpečí ošetrovateľskú starostlivosť pre dieťa v nemocnici na celý mesiac

Pomôžte nám zachrániť životy detí už dnes.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu