Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Suseda (71) z pekla: Súloží na záhrade a púšťa si nahlas rap!

Nisbetovej hrozí, že kvôli svojmu správaniu skončí na ulici
Nisbetovej hrozí, že kvôli svojmu správaniu skončí na ulici (Zdroj: thisiscroydontoday.co.uk)

CROYDON - Nie všetky babičky pečú buchty. Tá z anglického mesta Croydon napríklad nastriekala herbicídy do tváre svojej susedky, púšťala nahlas rap a súložila na záhrade. Susedov týmto spôsobom obťažovala neuveriteľných dvanásť rokov a jedného dokonca takmer dohnala k samovražde. Teraz jej hrozí vysťahovanie.

Miestne úrady zasiahli po tom, čo ich susedia Joan Nisbetovej už dlhšiu dobu bombardovali sťažnosťami týkajúcimi sa jej nevhodného správania. Teraz chcú neprispôsobivej občianke zakázať vstup do vlastného domu a k okolitým obyvateľom.

"Nisbetová bude mať zakázaný vstup na tri mesiace a ak sa do tej doby jej správanie nezlepší, budeme žiadať o ďalšie predĺženie," povedal Danny Brierley z mestskej rady.

Zoznam hriechov postaršej obyvateľky je dlhý. Stojí na ňom napríklad to, že nastriekala herbicíd do tváre istej ženy a po druhej hodila hrniec farby. V dome si púšťala hudbu tak hlasno, že susedia nemohli kvôli tomu spať. Ďalej sa na záhrade oddávala sexu so svojím priateľom, načo jej susedia, ktorí na to neboli príliš zvedaví, museli postaviť takmer dva a pol metra vysoký plot. Deťom jednej susedky sa vyhrážala zabitím a ďalší sused bol z nej tak zúfalý, že sa chcel zabiť.

"Je to diabol. Posledné roky boli peklo. Terorizovala všetkých naokolo a nadávala deťom," posťažovala si Lorraine Crowleyová. Podobne sa vyjadrila aj jej známa. "Dvanásť rokov života vedľa nej bolo hotové utrpenie. Dúfam, že jej súd vezme dom navždy. Nezaslúži si ho. Je to nočná mora, sme radi, že úrady v tejto veci konečne začali konať."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu