Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Spoveď megaženy: Bola som tak tučná, že mi deti museli utierať zadok!

Deti museli Dawn pomáhať takmer so všetkým Zobraziť galériu (2)
Deti museli Dawn pomáhať takmer so všetkým (Zdroj: allvoices.com)

CAERPHILLY - Žena z južného Walesu sa začala prejedať po tom, ako sa s ňou pred štrnástimi rokmi rozišiel priateľ. Pribrala na úctyhodných 158 kilogramov, ktoré jej znemožňovali vykonávať akúkoľvek domácu prácu. Problémy mala dokonca aj s udržiavaním vlastnej hygieny.

"Bolo to také ponižujúce. Zakaždým, keď som potrebovala ísť na toaletu, musela som zavolať jedno z mojich detí, aby ma zospodu utreli. Keď som sa chcela osprchovať, pomohli mi dostať sa do vane," spomína Dawn Priceová na svoje najhoršie obdobie v živote.

Trojnásobná mama si nedokázala sama zaviazať šnúrky na topánkach a už po pár metroch chôdze sa zadychčala a musela si dať prestávku. "Nenávidela som to, ako vyzerám. Ale mohla som si za to sama. Vždy, keď som sa cítila zle, našla som útechu v jedle," vysvetľuje.

Zmena prišla v roku 2009, keď si Dawn uvedomila, že kvôli nadmernej hmotnosti nie je schopná venovať sa svojim deťom tak, ako by si želala. Začala preto navštevovať miestny klub chudnutia, vďaka ktorému je teraz ľahšia o takmer 60 kilogramov.

"Trpím astmou, ale aspoň sa už o seba dokážem postarať. Nie som viac príťaž pre vlastné deti," dodala s úsmevom štyridsaťjedenročná žena.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu