Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Absolútna zmena: Z monštruóznej bacuľky sebavedomá fešanda!

Absolút Zobraziť galériu (3)
Absolút (Zdroj: abcnews.go.com)

WEST PALM BEACH - Jacqui McCoyová (30) z Floridy bola tak obézna, že sa hanbila vyzliecť pred vlastným manželom. So svojimi 165 kilami sa cítila odpudivá a navyše sa jej nedarilo ani otehotnieť. Aj preto sa rozhodla chudnúť pred objektívmi televíznych kamier a očami miliónov divákov.

Problémy spustil ponižujúca udalosť, ktorá sa Jacqui prihodila v štrnástich rokoch. Vtedy ju napadol a znásilnil mladý chlapec. V snahe zabudnúť na hrozný zážitok sa začala prejedať. Pribrala až na neuveriteľných 165 kilogramov.

Absolútna zmena: Z monštruóznej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: abcnews.go.com)

Život mladej ženy zmenil televízny program, v ktorom s pomocou profesionálneho trénera Chrisa Powella chudnú "tlsťoši" počas jedného roka na nepoznanie. To sa podarilo aj Jacqui, ktorá je je ľahšia o 95 kg. Z nešťastnej, depresívnej a extrémne obéznej ženy sa tak premenila na nádhernú, energiou prekypujúcu, štíhlu krásku. Navyše, ako ďalší bonus získala odmenu vo výške 50 000 dolárov (približne 37 000 eur), uviedol Blesk.cz.

Absolútna zmena: Z monštruóznej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: abcnews.go.com)

Jej najväčším hnacím motívom do chudnutia bola túžba po dieťati. "Nie som si istá, či by som bola schopná tak bojovať, keby som nemala ako motiváciu mať vlastného potomka. Taktiež si musíte uvedomiť, že najväčšou prekážkou nie je vaše telo, ale mozog."

Ako sa Jacqui podarilo schudnúť? Svoju izbu prerobila na menšiu posilňovňu, kde drela každý boží deň. Prestala sa prejedať hamburgermi a hranolčekmi. Prebytočnú kožu po tom, ako zhodila desiatky kilogramov, dala operačne odstrániť.

Dnes sa Američanka živí ako profesionálna trénerka a pre svojich klientov je obrovskou inšpiráciou. "Je to úžasný dar a ja som šťastná, že ho môžem šíriť medzi ostatných," povedala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu