Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Upíria žena s pavučinou v podpazuší: Som oddanou matkou 4 detí

Maria je aj napriek svojmu nezvyčajnému vzhľadu úplne normálna žena Zobraziť galériu (4)
Maria je aj napriek svojmu nezvyčajnému vzhľadu úplne normálna žena (Zdroj: buzzaurus.com)

GUADALAJARA - Maria José Cristernová (36) sa preslávila po celom svete preslávila ako "upíria žena". Jej telo je pokryté tetovaním a piercingom, nechýbajú ani oceľové rohy pod kožou na hlave a implantáty pripomínajúce upírie zuby. Napriek tomu táto žena žije normálny život, je úspešná podnikateľka a ešte sa popritom stíha starať o manžela a štyri deti.

Cristernová, ktorá pochádza z hlboko veriacej katolíckej rodiny, pôvodne pracovala ako advokátka. Po rokoch domáceho týrania počas prvého manželstva ale objavila spôsob, ako sa prostredníctvom vlastného tela vyjadriť. Teraz sa touto cestou snaží pomáhať ostatným.

"Všetko, čo som urobila, bolo, že som preniesla vnútorné pocity von. Bola som taká vždy, ale bránil mi v tom strach z toho, že by sa to nemuselo páčiť môjmu bývalému mužovi. Potom som sa ale zrazu mohla opäť nadýchnuť rovnako ako každá žena, ktorá ráno vstane a môže si dať v pokoji kávu," povedala Maria.

Mexičanka neúnavne obhajuje obete domáceho násilia. Okrem toho úspešne podniká, vedie obchod s oblečením, šperkami a k tomu ešte tetovací salón. A v neposlednom rade je už ôsmy rok oddanou matkou a manželkou.

"Môj bežný deň vyzerá tak, že skoro vstanem, odvediem deti do školy a urobím manželovi raňajky. Potom sa začnem venovať svojim pracovným aktivitám. Popoludní pomáham deťom s úlohami a nakŕmim všetkých domácich miláčikov. Pokúšam sa aj trochu maľovať," opísala svoj normálny život v nevšednom tele Cristernová.

"Upíria žena" sa pravidelne zúčastňuje medzinárodných tetovacích veľtrhov. Tento rok z nej dokonca v jednej televíznej relácii nechali zhotoviť voskové odliatky.

Upíria žena je oddanou matkou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu