Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kanaďan zo seba urobil mátohu: Znetvoril sa tak, ako nikto!

Ach Pauly, čo si to so sebou urobil?! Zobraziť galériu (3)
Ach Pauly, čo si to so sebou urobil?! (Zdroj: internet)

ALBERTA - O Kanaďanovi Paulovi Unstoppablovi ste už možno počuli. Či ho skôr videli. Pohľad na neho ale rozhodne príjemný nie je. Boja sa ho deti i dospelí. Jeho tvár totiž tú ľudskú pripomína už len matne; je plná piercingov, tetovaní a podobných údesov, ktoré ho natrvalo znetvorili.

Mladík, pri ktorom človek už ani nevie, ako pôvodne vyzeral, je zrejme masochista. Ako inak by sa dalo vysvetliť, že si nechal potetovať celé telo, umiestniť pod kožu implantáty a tvár si znetvoril tak, že ho hádam nepozná ani jeho vlastná mama. Má na nej množstvo piercingov, ktoré mu úplne zdeformovali nos a uši. Ako jeden z prvých ľudí na svete podstúpil tetovanie očných viečok. Taktiež si nechal rozrezať jazyk na dve časti, ktorý občas vyplazuje cez dieru v brade. Mnoho z týchto šialených procedúr si pritom vykonal sám, píše portál albertastars.com

Ktovie, ako sa s týmito
Zobraziť galériu (3)
Ktovie, ako sa s týmito  (Zdroj: internet)

Pauly svoje nadšenie pre Bodyart odôvodňuje svojím pôvodom. "Mám predkov medzi indickými domorodými kmeňmi a už odmalička vyznávam túto kultúru. Uši som si prvýkrát prepichol ako sedemročný a odvtedy to už šlo veľmi rýchlo," vysvetľuje.

Zmeny, ktoré poznačili Paulovu tvár
Zobraziť galériu (3)
Zmeny, ktoré poznačili Paulovu tvár  (Zdroj: internet)

Negatívne reakcie okolia ho vraj neprekvapujú. "Ľudia nechápu, ako som si tak mohol dokaličiť tvár. Ja to ale vnímam presne naopak. Môj životný štýl mi už niekoľkokrát pomohol v situáciach, kedy som chcel skoncovať so životom. Je mi takto dobre," uzatvoril Pauly.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu