Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Paradox života: Babka dnes oslavuje 25 rokov, má už 7 pravnúčat!

Margaret dnes oslavuje svoje 25., resp. 100. narodeniny Zobraziť galériu (3)
Margaret dnes oslavuje svoje 25., resp. 100. narodeniny (Zdroj: roundedoff.com)

CREDITON - Má niekoľko detí a ešte viac vnúčat a pravnúčat, hoci dnes Margaret Wareová oslavuje len svoje 25. narodeniny. Za túto bizarnosť môže fakt, že sa narodila v posledný februárový deň práve v prestupný rok.

Svojrázna starenka je aj napriek svojmu veku, či práve vďaka nemu, čulá a plná života. Jej rodina pre ňu pripravila oslavu a k životnému jubileu jej vraj dokonca zablahoželala aj samotná kráľovná Alžbeta II.

Margaret, ktorá sa narodila 29. februára 1912, vstáva každý deň o pol ôsmej, aby absolvovala svoju obľúbenú rannú prechádzku. Taktiež dvakrát do týždňa hráva bingo. "Je stále veľmi aktívna, do dôchodku odišla, až keď mala 80 rokov," podotkla jej dcéra Sylvia (72).

Čiperná Angličanka pochádza zo siedmich detí, vydávala sa ako 22-ročná. Jej manžel umrel pred takmer tridsiatimi rokmi, krátko po tom, ako dvojica oslávila 50. výročie svadby. O spoločnosť však nemá núdzu; okrem troch jej detí ju pravidelne navštevujú aj piati vnuci a siedmi pravnuci.

"Mala som dobrý, i keď ťažký život. Nesťažujem si ale, nič by som na ňom nezmenila. Som spokojná so všetkým, čo mi priniesol," dodáva Margaret.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu