Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Paradox života: Patrick (60) sa stal otcom, dedkom aj pradedkom!

Patrick so synčekom, vnukom a pravnukom Zobraziť galériu (2)
Patrick so synčekom, vnukom a pravnukom (Zdroj: neatorama.com)

DONCASTER - Toto sa nepodarí len tak hocikomu! Šesťdesiatročný Patrick Sloan z Anglicka je naozaj unikát. Počas troch mesiacov sa totiž stal otcom, dedkom aj pradedkom. V rodine tak oslavujú trojnásobnú radosť.

Angličan sa dal po tom, ako sa mu narodilo tretie dieťa, sterilizovať. Keďže jeho druhá manželka, s ktorou sa oženil v roku 2007, ale chcela mať deti, postúpil zákrok, ktorý vazektómiu zvrátil. V marci mu tridsaťdeväťročná Joanne porodila štvrtého potomka, syna Ethana.

Aj napriek svojmu útlemu veku sa už z neho stal strýko, a to osemnásťročnej Fern, ktorá pár týždňov po jeho narodení priviedla na svet Masona, Patrickovho prvého pravnuka. Nezaostala ani jej matka Odette, ktorá v približne rovnakom čase porodila Leonarda. Ten je bratom Fern, Patrickovým vnukom, Ethanovým synovcom

Kľučku na dverách pôrodnice si Fern takmer podávala s matkou Odette, ktorá porodila Leonarda. Ten je bratom pre Fern, vnukom pre Patricka, synovcom pre dvojmesačného Ethana a strýkom dvojtýždňového Masona.

"Všetci traja chlapci sú úžasní. Mnohí ľudia považujú túto situáciu za dosť bizarnú. Áno viem, nie je to celkom bežné, ale ja si to užívam ako nič na svete. Ethan mi predĺžil život, napĺňa ma obrovským šťastím a radosťou. To, že mám naviac vnuka a prvého pravnuka, je čerešnička na torte," pochvaľoval si Patrick, ktorý sa o päť rokov chystá do dôchodku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu