Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Zakázaná láska: Emma podvádzala snúbenca s jeho vlastným otcom!

Darren a Emma chcú spolu bývať Zobraziť galériu (2)
Darren a Emma chcú spolu bývať (Zdroj: allvoices.com)

BLACKBURN - Emma Schofieldová (27) sa mala čoskoro vydať za Lewisa Walkera (21). Na spoločný život sa obaja veľmi tešili. Mladá žena však celú idylku pokazila. Zaľúbila sa totiž do svojho budúceho svokra.

Darren jej učaril hneď pri prvom stretnutí. Netrvalo dlho a svoju náklonnosť spečatili prvým sexom. Raz, keď bol Lewis v práci, Emma sa s jeho otcom opila. Alkohol ich ešte viac povzbudil až nakoniec skončili v posteli. Dobre si však uvedomovali, že spravili chybu a "paroháčovi" všetko povedali. Toho ich priznanie ho poriadne šokovalo a okamžite sa od otca odsťahoval.

Emma teraz s Darrenom plánuje spoločnú budúcnosť. Zároveň ju však veľmi mrzí, že Lewisovi zlomila srdce. "Zradila som ho a cítim za to veľkú vinu. Ale nedokázala som v sebe potlačiť lásku, ktorú cítim k Darrenovi. Dúfam, že mi raz Lewis odpustí a budeme môcť byť opäť priatelia," povedala.

Jej bývalý snúbenec má ale na vec celkom iný názor. "To, čo spravili, je odporné. Neviem, či sa s otcom niekedy udobrím, a ak aj áno, bude sa s ňou musieť najprv rozísť," vyhlásil Lewis.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu