Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Definitívny koniec: Demi Moore potvrdila rozvod!

Manželstvo Demi Moore a Ashtona Kutchera je oficiálne v troskách. Zobraziť galériu (13)
Manželstvo Demi Moore a Ashtona Kutchera je oficiálne v troskách.

LOS ANGELES – Posledná nevera sa mu neprepiekla! Ashton Kutcher (33) podviedol svoju o 15 rokov staršiu polovičku hneď niekoľkokrát, a tak jej pohár trpezlivosti nakoniec predsa len pretiekol. Ponížená Demi Moore (49) záletnému manželovi viac nedá nijakú šancu. Požiadala o rozvod!

Rozprávkové uzmierenie sa nekoná! Aj keď to spočiatku vyzeralo tak, že Demi svojmu notorickému neverníkovi nakoniec odpustí, verejnú potupu v podobe nevery na šieste výročie sobáša prehrýzť nedokázala. Krátko pred päťdesiatkou sa tak rozhodla kráčať životom radšej sama.

„S obrovským smútkom a ťažkým srdcom som sa rozhodla ukončiť svoje šesťročné manželstvo s Ashtonom,“ uvádza hollywoodska hviezda vo svojom oficiálnom  stanovisku. Ako pravá dáma sa však konkretizovaniu manželových prehreškov vyhla a svoje rozhodnutie odôvodnila týmito slovami: „Ako žena, matka a manželka považujem určité hodnoty a sľuby za posvätné. V tomto duchu som sa rozhodla pohnúť vo svojom živote ďalej. Tieto chvíle sú pre mňa a moju rodinu skúškou, preto žiadam o súcit a súkromie, ktoré by ste dopriali každému v podobnej situácii.“

Ihneď po tom, čo Demi oznámila definitívny rozchod, Ashton zareagoval prostredníctvom Twitteru: „Na čas strávený s Demi budem navždy spomínať s láskou. Manželstvo je jednou z najťažších vecí na svete a tie nanešťastie občas nevyjdú.“ V tej istej spoločenskej sieti sa americká herečka síce nevyjadrila, ešte stále však vystupuje pod prezývkou @mrskutcher, čiže pani Kutcherová. To sa však s najväčšou pravdepodobnosťou už čoskoro zmení.

Zistite, ako sá da žiť šťastne aj po rozvode

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu