Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena sa neuveriteľne scvrkla: Dva roky sa fotila, ako chudla!

Laurina premena Zobraziť galériu (2)
Laurina premena (Zdroj: swns.com)

HAVERHILL - Váha 165 kíl mohla byť pre Lauru Turnerová (31) smrteľná. Preto schudla na 76 kilogramov a priebeh chudnutia navyše starostlivo zdokumentovala.

Slobodná matka dvoch dcér si viedla fotografický denník, ako zhadzuje svoje nadbytočné kilá. S pôvodnou váhou jej totiž hrozilo, že sa udusí počas spánku, pretože kvôli nadmernej obezite trpela spánkovou apnoe. Aby zo svojich dcér Shanelle (12) a Chelsey (7) neurobila siroty, podstúpila bandáž žalúdka. Už za sedem mesiacov sa jej podarilo schudnúť 52 kg!

"Bolo to veľmi vyčerpávajúce, boli chvíle, kedy som to chcela vzdať. Ale kvôli obezite som mala bolesti v kĺboch ​​a často som sa prebúdzala s tým, že som sotva lapala po dychu. Nemohla som sa ako iné mamy normálne vonku hrať so svojimi deťmi, pretože som zo svojej obludnej postavy mala depresie," priznáva.

Oblečená do veľkosti 60 sa nechala vyfotiť a zábery uverejnila na facebooku. Od tej doby tam potom pridávala informácie a fotky, ako postupne chudla. Mala tak motiváciu vydržať. "Tie fotografie mi pripomínajú, ako strašne tučná som bola a to, ako je dôležité viesť zdravý život. Dúfam, že tým budem inšpirovať aj ďalších ľudí, ktorí sú v rovnakej situácii, ako som bola ja," vysvetľuje.

Žena sa neuveriteľne scvrkla:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: swns.com)

Už dva roky od zákroku, počas ktorého Laure vykonali gastrickú bandáž, konzumuje len malé porcie jedla, navyše bez zbytočných príloh. A tak jej váha ešte stále postupne a zdravo klesá. "Cítim sa vo svojom novom tele fantasticky. Najviac ma ale teší, že sú vďaka tomu šťastnejšie aj moje dcéry. Už sa ich mamičke nikto nesmeje," uzatvára šťastná žena.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu