Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sarah bola tak tučná, že sa zľakla sama seba: Dala dole 70 kg!

Sarah bola viac ako dvakrát tučnejšia ako jej sestra Zobraziť galériu (3)
Sarah bola viac ako dvakrát tučnejšia ako jej sestra (Zdroj: swns.com)

CARDIFF - Sarah Hartová (30) sa vydávala v rovnaký deň ako jej sestra. Kým však ona vážila 120 kíl, Amanda bola o 70 kg ľahšia. Spoločné svadobné fotografie urobili svoje a mladú ženu príšerne vydesili.

Väčšina neviest sa nemôže dočkať, až uvidí zábey zo svadby. Ale pre Sarah, sa z nich stali muky, pretože len zdôraznili jej problém s obezitou.

Dvojnásobná matka mala v septembri 2000 sa vydávala spoločne svojou staršou sestrou Amandou (35) na Cypre. Práve pri prezeraní fotiek si s hrôzou uvedomila, ako sa jej šaty veľkosti 54 obludne vynímajú popri sestriných šatách veľkosti 38.

"Nikdy mi nedošlo, že som až taká obrovská. Nebolo to pre mňa dôležité, pretože som bola zamilovaná a šťastná," rozpráva Sarah. "Teraz, keď sa na tú fotku pozriem, je mi zle zo seba samej. Mala som to riešiť omnoho skôr. Dokonca aj môj manžel je prekvapený, ako som vyzerala, keď si spätne prezeráme svadobný album."

Namiesto toho, aby hneď začala s diétnym režimom, zapracovala frustrácia a mladá žena začalana na váhe ešte viac priberať. Večery trávila na gauči a pchala do seba obľúbené kalorické bomby. Jej hmotnosť vyvrcholila po pôrode svojich dvoch synov, kedy vážila 133 kg.

Potom ale prišla posledná rana. V roku 2009 letela na Vianoce domov z Francúzska, kde sa vtedy ako cestovná agentka s rodinou zdržiavala. Keď sa jej v lietadle kvôli obrovskému telu nepodarilo zapnúť bezpečnostný pás, došlo jej, že je zle. Nenaštartovala však žiadnu osvedčenú diétu, ani nevsadila na operáciu žalúdka. Skúsila schudnúť pomocou hypnózy a zabralo to.

V marci 2010 sa Sarah na istej španielskej klinike nechala uviesť do hypnózy. Počas nej žena odborník nahovoril, že podstúpila operáciu žalúdka, ktorý sa jej tak zmenšil na veľkosť golfovej loptičky. Po prebudení sa presne tak aj cítila. O týždeň neskôr už vážila Sarah o 6 kíl menej a do konca roku bola ľahšia o 45 kg. Začala športovať, hlavne behať a nedávno dokonca zabehla polmaratón.

Angličanka schudla v priebehu dvoch rokov 70 kíl na terajších 63 kg. "Mojou motiváciou bola práve svadobná fotografia, ktorú som si pripla na chladničku. Odradilo ma to od zbytočného maškrtenia." Teraz Sarah dokonca plánuje, že s manželom Leom obnoví ​​manželský sľub. Aby mala krajšie svadobné fotky, a najmä v menších šatách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu