Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Melissu takmer zabila morbídna obezita, schudla 226 kg!

Melissa kedysi a teraz Zobraziť galériu (4)
Melissa kedysi a teraz (Zdroj: abcnews.com)

DALLAS - Príbeh Melissy Morrisovej má naozaj epické rozmery. Žena trpela celý život obezitou, ktorá sa jej ale v posledných rokoch úplne vymkla z rúk. Svojmu odhodlaniu, ktoré by jej mohol závidieť celý svet, však vďačí za to, že kilá navyše sú už minulosťou.

Američanka dokázala takmer nemožné. Kedysi bola s hmotnosťou 305 kilogramov jedným z najtučnejších ľudí na svete; teraz sa môže pýšiť postavou, po akej vždy túžila. Melissa podstúpila transformáciu, ktorú si bežní ľudia hádam ani nevedia predstaviť. V rozhovore pre televíznu stanicu ABC si pospomínala na moment, kedy sa rozhodla skoncovať so svojím radikálnym životným štýlom.

"Jedného dňa sa ma mama, ktorá bola po ťažkej operácii a ešte stále "ofačovaná", spýtala, či má vstať a spraviť mi niečo na jedenie. Aj napriek tomu, že mohla zomrieť, sa chcela postarať o to, aby som mala čo do úst. To ma úplne dostalo," hovorí Melissa.

Po tom, ako podstúpila bandáž žalúdka, začala s prísnou diétou. Dni, kedy na raňajky dokázala zjesť dva dvojité hamburgery, dvadsať kuracích nugiet a čokoládu, sú už dávno preč. Dôkazom ako veľmi schudla, je je staré oblečenie. Je tak široké, že keď ho chce podržať vo vzduchu, musí naširoko rozpažiť ruky.

Melissu takmer zabila morbídna
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ABC News)

S novou postavou prišiel aj zlom v Melissinom manželstve. Chris predtým za svoju manželku robil takmer všetko, a preto si stále nevie zvyknúť na to, že bežné činnosti ako nakupovanie už zvládne aj bez jeho pomoci. Dvojica sa podľa vlastných slov v súčasnosti "prechádza procesom, kedy sa znova navzájom hľadajú". Chris sa taktiež bojí, že ho jeho schudnutá žena opustí. Obaja preto pracujú na tom, aby vzťah udržali.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu