Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Tučnej neveste bolo zo seba zle: Schudla 70 kíl a znovu sa vydala!

Na obrázkoch vidno podstatný hmotnostný rozdiel Zobraziť galériu (3)
Na obrázkoch vidno podstatný hmotnostný rozdiel (Zdroj: Daily Mail, )

LONDÝN/BRATISLAVA - Zdesená nevesta Zoe Daviesová (33) z anglického Sunbury sa tak hanbila za svoje svadobné fotografie, že svojho manžela Peta (36) požiadala opäť o ruku. Ale až po tom, čo schudla viac ako polovicu svojej hmotnosti!

Daviesová, ktorá meria 162 centrimetrov, sa kvôli nezdravej strave tak nafúkla, že pri svojej svadbe v roku 2000 vážila riadnych 140 kíl. Ako väčšina ľudí vynechala raňajky, pred obedom sa natlačila slaninou, sendvičmi a koláčmi, na obed si dala čínske jedlo z donášky a na večeru zhltla pečivo, čokoládu a sušienky.

"Každé dievča chce vo svoj svadobný deň vyzerať ako princezná. Ale ja som bola nútená pozerať sa na takéto odporné fotky," povedala pre Sunday Mirror a uviedla, že sa rozhodla svoje spomienky jednoducho zmeniť.

Zoe si uvedomila, že sa musí vzdať stravy s vysokým obsahom tuku v prospech obilnín, čerstvého ovocia a šalátov. Úsilie doplnené cvičením sa vyplatilo a jej hmotnosť klesla na 70 kíl.

Matku dvoch detí štíhlejšia postava naplnila takou sebadôverou, že Peta požiadala, aby sa s ňou znova oženil a mohla mať tak svadobný album, na ktorý by bola hrdá.

Manžel súhlasil a párik obnovil v auguste svoj manželský sľub pred stovkou priateľov a príbuzných. "Keď porovnáte fotky, je to, ako keby si Pete vzal niekoho iného. Každý sa ho pýtal, čo urobil so Zoe! Nakoniec som mala svadbu, o akej som snívala," uzavrela šťastná nevesta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu