Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Snúbenci dokopy zhodili 124 kg, vzájomne sa hecovali

Svadobná fotografia Kate a Johna Zobraziť galériu (3)
Svadobná fotografia Kate a Johna (Zdroj: tiskin.com)

LONDÝN - Keď sa Kate Bonwicková a John Butler z Veľkej Británie spoznali, obaja vážili okolo 150 kilogramov. Čoskoro sa ale presvedčili o tom, že láska prenáša nielen hory, ale aj kilogramy. Vzájomne sa podporovali a vzdali sai obľúbených jedál z fastfoodov. Dokopy schudli 124 kilogramov, aby si mohli splniť svoj ​​sen o ideálnej svadbe.

Kate a John sa zoznámili na internete. Obaja mali v tej dobe nízke sebavedomie a veľkú nadváhu, pretože sa vyžívali v jedení kebabov a hamburgerov. Následkom tejto nezdravej stravy sa hmotnosť Kate vyšvihla až na 152 kg, zatiaľ čo Johnova na 146 kg. Zamilovali sa ale do seba a rozhodli sa pre spoločný život. Tak začala ich spoločná snaha schudnúť.

Vzájomným podpichovaním a pravidelným cvičením sa tomuto bucľatému páru skutočne podarilo zhodiť. 25-ročná Kate schudla na polovicu svojej pôvodnej váhy a zmestí sa tak do vysnívaných svadobných šiat. John schudol o tretinu a po dlhom čase váži menej ako 100 kilogramov.

Snúbenci si povedali áno 12. novembra v prímorskom meste Bognor Regis na juhu Anglicka. Krátko nato sa vydali na svadobnú cestu do Spojených štátov.

"Naša svadba bola tým najkrajším dňom môjho života. Cítila som sa úžasne a vyzerala som ako úplne iný človek," povedala čerstvo vydatá Kate Butlerová. "Mali sme malý obrad v nádhernom kostole, a potom sme odleteli na medové týždne na Floridu. Tam som sa prvýkrát po rokoch nehanbila vyjsť na pláž," dodala.

Bielkovinová diéta: Aj pre stále hladných chlapov!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu