Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Muž schudol vyše 100 kíl: Bez operácií, liekov a zázrakov!

Tom vyzeral ako
Tom vyzeral ako "súdok", až kým neschudol (Zdroj: WCVB )

BOSTON/BRATISLAVA - Ešte pred niekoľkými rokmi vážil Tom Carano z Wakefieldu v americkom Massachusetts vyše 220 kilogramov. Bez jedinej operácie a bez akýchkoľvek zázračných tabletiek však schudol takmer o polovicu. Stačilo mu na to odhodlanie a pevná vôľa!

"Tu máte predpísané lieky na krvný tlak, tu na cholesterol. Veľmi skoro sa z vás stane diabetik a tu vám dávam jednu tabletku na cestu domov. Vezmite si ju hneď, bojím sa totiž, že vás cestou skolí mozgová mŕtvica," hovorievala Caranovi jeho lekárka. A presne to bola posledná kvapka, informoval portál novinky.cz.

Mal 44 rokov, cítil sa mizerne a osamelo. Dohovoril si schôdzku kvôli bandáži žalúdka a začal jesť zdravo, aby sa na tento chirurgický zákrok pripravil, ale na operáciu napokon nešiel. "Už počas šiestich až ôsmich týždňov som sa cítil oveľa lepšie. Dokonca sa mi podarilo nejaké to kilo zhodiť," povedal Carano.

Američan sa pridal k miestnej organizácii, ktorá podporuje zdravý životný štýl, a začal navštevovať sedenia v chudnúcej skupine. Ako prvý cieľ si stanovil zhodiť aspoň 20 kíl. Nepotreboval tabletky ani operáciu, namiesto toho sa spoliehal na starú dobrú diétu a cvičenie.

"Spočiatku to síce vyzerá hrozivo, ale rozhodne sa to vyplatí," apeluje Carano na mladých ľudí, aby boj s nadváhou neodkladali. So športom to pritom muž nijako nepreháňa, ráno si zájde na cvičenie vo vode a večer si dopraje polhodinovú prechádzku.

Svoj život hlavne ale obohatil o niektoré zdravé návyky, každé ráno raňajkuje a všeobecne pije väčšie množstvo vody. Váži o 100 kilogramov menej a dokonca už nepotrebuje žiadne lieky ako predtým, uviedla bostonská televízia WCVB.

Schudol 100 kíl

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu