Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Ťažká obezita: Carole bola tak tučná, že si nedokázala obuť topánky!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PA)

SOUTHPORT - Carole Wrightová bola tak obézna, že keď chcela vyliezť hore schodami, musela ísť po štvornožky. Lekári ju varovali, že ak neschudne, do dvoch rokov zomrie. Angličanka ich poslúchla a za rok zhodila neuveriteľných 130 kilogramov!

Päťdesiatštyriročná žena s trpkosťou v hlase spomína, aké to bolo, keď vážievala 190 kg. "Bola som tak tučná, že som si nedokázala obuť topánky," hovorí.

Po tom, ako Carole doktori upozornili, že ju ťažká obezita môže zabiť, rozhodla sa s nadbytočnými kilami konečne niečo robiť. Prihlásila sa do odtučňovacieho programu, vďaka ktorému v súčasnoti namiesto takmer dvoch metrákov váži 63 kg. "Naposledy som toľko vážila, keď som mala desať rokov. Je to naozaj šialené," povedala.

Ste závislí na jedle? Zobuďte sa skôr, ako sa prejete k obezite!

Carole v časoch najväčšej obezity a po tom, ako schudla

Ťažká obezita: Carole bola
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PA)

Angličanku teší najmä fakt, že nemá problémy s činnosťami, ktoré pre ňu ešte pred časom boli nepredstaviteľné. Dokáže si sama nalakovať prsty na nohách a bez cudzej pomoci vyjde, či skôr vybehne, hore schodami. "Po prvýkrát v živote sa cítim normálne. Viem, že keby som neschudla, už by som bola mŕtva," dodáva.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu