Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hrčku v prsníku si všimla, až keď schudla 30 kíl!

Predtým a potom: Joanne schudla 12 konfekčných veľkostí
Predtým a potom: Joanne schudla 12 konfekčných veľkostí

DEWSBURY - Matka dvoch detí Joanne Jacksonová prežila rakovinu prsníka pravdepodobne len kvôli tomu, že rapídne schudla. Až dovtedy si totiž nevšimla hrčku, ktorá jej rástla v prsníku.

Štyridsaťročná žena kedysi obliekala veľkosť 50. Za pomerne krátky čas sa jej však podarilo zhodiť desiatky nadbytočných kilogramov a tak sa teraz môže popýšiť konfekčným číslom 38. "Som šťastná, že to takto dopadlo. Keby som neschudla, hrčku by som si zrejme našla až oveľa neskôr, a to by ma pravdepodobne stálo život," povedala.

Lekári v odobratej vzorke tkaniva našli tri typy rakoviny, z ktorých dve boli veľmi invazívne, Joanne preto musela podstúpiť mastektómiu.

Angličanka sa začala prejedať v dôsledku depresií po tom, ako štyrikrát potratila. Vrásky na čele jej robil aj fakt, že ju kvôli nadbytočnosti prepustili z práce. Smútok zaháňala jedlom, každý deň si dopriala celý bochník chleba a čokoládovú bonboniéru. Keď už bola situácia neúnosná, vyhľadala pomoc a začala chudnúť pod dohľadom odborníkov.

"Strata hmotnosti mi zachránila život. Okrem toho mám teraz oveľa vyššie sebavedomie a opäť milujem svoje telo," dodala Joanne.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu