Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena sa bála zaseknutia na WC, schudla 70 kíl

Kate Tallisová schudla polovicu svojej hmotnosti Zobraziť galériu (4)
Kate Tallisová schudla polovicu svojej hmotnosti (Zdroj: Caters)

LONDÝN/BRATISLAVA - Angličanka Kate Tallisová (55) zhodila 70 kíl po tom, čo tak stučnela, že sa do wc kabínky musela doslova natlačiť. Kvôli strachu, že by sa mohla zaseknúť, radšej ani nepoužívala verejné toalety.

Matka troch detí z Coventry trpela nadváhou už odmalička. Hoci sa snažila schudnúť všemožnými diétami, efekt bol vždy iba krátkodobý. Po rozvode jej hmotnosť kvôli nevhodnej strave ešte stúpla. Dosť si povedala až po tom, čo ju prejedanie sa takmer zabilo.

Žena, ktorá kedysi vážila 140 kíl, mala strach používať záchody v obchodných domoch, kam chodila nakupovať, iba preto, aby si nespôsobila hanbu. Pri parkovaní si vždy vyberala najodľahlejší kút v snahe eliminovať možnosť, že ju susedné autá zablokujú. Nakoniec sa namiesto operácie rozhodla vyhľadať osobného trénera, ktorý jej život konečne nasmeroval zdravším smerom.

Kate chodí pravidelne cvičiť už tri roky a za ten čas sa zastavil jazýček váhy na 70 kilách. Trikrát do týždňa sa venuje behu alebo svoje telo namáha v posilňovni. Kedysi sa rýchlo zadýchala, dnes lezie po horách a jej kondícia sa neuveriteľne zlepšila.

"V 50-tich rokoch sa cítim lepšie ako v dvadsiatke a moje deti sú na mňa hrdé," hovorí úspešná bojovníčka s kilami, ktorá si sem-tam dopraje aj čokoládu alebo pohárik vína.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu