Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Je to tá istá žena? Schudla 60 kíl a skrásnela na nepoznanie!

Rachel pred a po schudnutí Zobraziť galériu (6)
Rachel pred a po schudnutí (Zdroj: newsteam.co.uk)

LONDÝN/BRATISLAVA - Objať svoje dieťa je jednou z najväčších radostí rodiča. Keď učiteka Rachel Jointová (39) zistila, že dcérka má problémy občiahnuť jej rozmerné telo, rozhodla sa pre drastické zmeny. Po 16 mesiacoch diéty a cvičenia váži kedysi 115-kilová žena o polovicu menej a zmestí sa do konfekčnej veľkosti 8. Nehovoriac o tom, že strata hmotnosti jej neuveriteľne pridala na kráse.

Rachel vždy bojovala s nadváhou, ale kilá sa začali hromadiť najmä po mimomaternicovom tehotenstve. S pribúdaním hmotnosti strácala sebavedomie, odmietala chodiť do spoločnosti a všetko si kompenzovala nezdravou stravou.

Po čase si začala všímať negatívne dopady váhy na svoje zdravie. Búšilo jej srdce a necitliveli nohy, čo ju naozaj vydesilo. Zašla preto do špecializovanej fitness triedy a kombináciou cvičenia a zdravej výživy schudla po vyše roku 60 kíl a 53 cm z obvodu pása.

Nadšená Rachel z anglického Lichfieldu hovorí, že konečne má svoj život opäť vo vlastných rukách a môže sa do sýtosti hrať so svojimi dvomi adoptovanými deťmi Megan (9) a Josephom (11).

"Cítim sa na polovicu svojho veku. Ľudia ma zastavujú na ulici a hovoria mi, ako neuveriteľne vyzerám," dodáva šťastná žena, ktorá ďakuje svojmu manželovi, že sa nikdy nesťažoval. "Teraz, keď ideme okolo, hovorí ľuďom: "Mám novú ženu"."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu