Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Žena schudla desiatky kíl, po ťažkom boji s rakovinou!

Z Diane je teraz celkom iná žena s vyšším sebavedomím Zobraziť galériu (2)
Z Diane je teraz celkom iná žena s vyšším sebavedomím

LONDÝN - Diane Birdová (62), ktorá trpela rakovinou prsníka, počas dlhého a únavného boja so zákernou chorobou pribrala množstvo kilogramov. Teraz sa však už opäť pýši postavou, ktorú by jej mohli závidieť štyridsiatničky.

Nádorové ochorenie Angličanke diagnostikovali v roku1999. Po piatich rokoch náročnej liečby podstúpila mastektómiu. Ťažká depresia v kombinácii s liekmi si vyžiadala svoju daň v podobe prejedania sa. Prevažnú časť jej každodenného jedálnička tvorila pizza, hranolky a zemiakové lupienky.

"Úplne som nad tým stratila kontrolu. Bolo mi jedno, koľko vážim, v tom čase som mala celkom iné problémy," spomína trojnásobná stará mama na najťažšie obdobie svojho života.

Dostatočne silná na boj s kilami navyše začala byť až pred pár rokmi, keď absolvovala rekonštrukčný zákrok poprsia. "Operácia ma zmenila po psychickej stránke a uvedomila som si, že musím začať konečne chudnúť."

Kalorické jedlo nahradila zdravým stravovacím plánom a vďaka tomu sa jej za tri roky podarilo zhodiť 63 kilogramov. "Po dlhom čase sa zase cítim skvele, už sa viac nemusím obliekať do širokých nohavíc a rozťahaných tričiek," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu