Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokovaní milenci: Farár neprišiel, nemal nás kto zosobášiť!

Kostol bol zavretý a farár nikde Zobraziť galériu (3)
Kostol bol zavretý a farár nikde

BRISTOL - Plánovaním svadby strávili dlhé mesiace a stálo ich to nemalé peniaze, presnejšie 9000 libier (v prepočte 10 450 eur). Sen o najkrajšom dni života sa Garymu a Mary rozplynul ako fatamorgána. A vinu na tom prekvapivo nesie farár, ktorý ich mal oddať!

Britskí milenci si pre miesto svojho svadobného dňa vybrali Španielsko. V tamojšej reči si dokonca nacvičili aj svadobné sľuby a z rodného Anglicka si na "miesto činu" dali doviezť aj koláč. Všetko bolo naplánované do najmenšieho detailu. Párik v spoločnosti svojich 74 príbuzných a priateľov však ostal stáť pred dverami kostola; farár sa totiž nedostavil a nemal ich kto oddať!

Gary (51), ktorý sa s Mary (41) neformálne zosobášil už minulý rok v Las Vegas, sa rozhodli, že si nenechajú pokaziť náladu a užili si aspoň recepciu. Prečo sa však boží služobník neukázal, nevedia. "Minulý rok sobášil našich priateľov, vraj to bolo veľmi dojemné. " povedal Gary. "Keď sme prišli ku kostolu, bol zavretý. Najprv som pocítil obrovský hnev, potom sme sa ale na tom už iba smiali."

Svadobní hostia sa potom vybrali do neďalekej reštaurácie, kde bola naplánovaná hostina a zabávali sa tak, akokeby sa obrad uskutočnil. "Náš deň sme si poriadne užili. Jediné, čo mi chýba, sú svadobné fotky z kostola, jeho interiér je totiž nádherný," dodala Mary.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu