Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Puskailer už ženáčom: Nevesta Abbie ako víla!

Thomas Puskailer a Abbie Guilding sú už manželia. Zobraziť galériu (21)
Thomas Puskailer a Abbie Guilding sú už manželia. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Už sú svoji! Včera, krátko po 18:00, si po šesťročnom vzťahu povedali v bratislavskom Primaciálnom paláci svoje áno Thomas Puskailer (30) a Abbie Guilding (28). Na slávnostnej udalosti nechýbala najbližšia rodina dvojice. Do nášho hlavného mesta docestovala z rôznych kútov sveta - Anglicka, Rakúska či Nemecka. Superstaristovho dňa D sa zúčastnili aj známe tváre nášho šoubiznisu.

Dvojica mala už týždeň pred obradom všetko zabezpečené, priebeh svadby bol teda hladký a bez najmenších komplikácií. Abbie žiarlia v jednoduchých bielych šatách. Vyrobené boli vo Viedni. Na hlave mala veniec z kvietkov - pripomínala vílu. 

Tesne po obrade sme sa Thomasa Puskailera spýtali, ako sa v pozícii ženáča cíti. „Wow, je to skvelé, obaja sme veľmi šťastní. Abbie je úžasná. Od prvej chvíle som sa do nej zamiloval. Slovami to neviem opísať,“ povedal topkám superstarista. 

S jeho vyjadreniami súhlasila aj čerstvá pani Puskailerová. „Je to presne také, ako som si odmalička predstavovala. Cítim sa ako v rozprávke, prezradila nám Abbie. Na svadbu za ňou z Anglicka docestovalo zhruba 35 najbližších - vrátane rodiny.

Ako sme sa od dvojice ďalej dozvedeli, žiť zostávajú v Bratislave, potomkov zatiaľ neplánujú. „Už sme sa síce na túto tému rozprávali, no momentálne sa chceme venovať práci. Keď deti prídu napríklad o päť rokov, tak sa tomu nebudeme brániť,“ vysvetlil Puskailer.

Po obrade sa mladomanželia spolu so zhruba šesťdesiatkou pozvaných hostí presunuli do jednej z bratislavských reštaurácií, kde sa konala veselica. Pre návštevníkov tam boli pripravené najrôznejšie špeciality.

Keďže Puskailer je Holanďan so slovenskou krvou, ktorý dlhé roky žil v Londýne, chceli sme vedieť, či budú svadobné zvyky na hostine rôznorodé. „Bude to podľa Thomasa a Abbie, povedal Puskailer, čím naznačil, že sa na veselici nechcú riadiť ničím konkrétnym či zaužívaným.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu