Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Svadba za 5 miliónov: Takto sa vydávala dcéra bossa F1!

Nevesta Petra Ecclestone Zobraziť galériu (4)
Nevesta Petra Ecclestone

RÍM – Bolo sa na čo pozerať! Keď vydáva dcéru magnát Formuly 1, zákonite musí ísť o udalosť, na akú sa len tak nezabúda. Včerajšia svadba Petry Ecclestone (22) toto kritérium spĺňala do bodky. Nechýbali na nej kráľovskí hostia, akrobati či ohňostroj. Bonbónikom však zostala samotná nevesta, čo poviete?

Luxus za milióny! Aj tak by sa dal nazvať sobotňajší sobáš, ktorým sa oficiálne spečatil zväzok modelky Petry Ecclestone a podnikateľa Jamesa Stunta (26). Milenci vykročenie do manželského života oslávili v prostredí rímskeho zámku Odescalchi, pričom nevestu k oltáru odviedol jej otec, Bernie Ecclestone. A ten na svadbe svojej dcéry nijako nešetril. Celkový účet sa vyšplhal na úctyhodných 5 miliónov libier!

Blondínka ovešaná diamantmi sa na slávnostný obrad nechala zviezť v bielej limuzíne Rolls Royce. Práve táto jazda bola jedným z mála okamihov, kedy sa paparazzom podarilo uloviť zábery jej svadobných šiat. Tie pochádzali z dielne dizajnérky Very Wang, ktorá si za ne vypýtala 80 tisíc libier. Súdiac podľa fotografií sa však takáto investícia vyplatila. Petra zostala verná tradičnej bielej a pôsobila očarujúco.

V bohatom sprievodnom programe sa blysli hneď viacerí umelci. Čerstvým novomanželom zaspieval Andrea Bocelli, hudbu k prvému tancu však už dotvoril Eric Clapton. O zábavu sa postaral tiež DJ David Guetta či speváčka Alicia Keys. Vyvrcholením večera sa stala skupina The Black Eyed Peas a strhujúca ohňostrojová šou.

Z prominentných hostí rozhodne stojí za zmienku vojvodkyňa z Yorku, Sarah Ferguson, ktorú sprevádzali dcéry Beatrice a Eugenie. Spoza oceánu si do Talianska odskočila tiež Paris Hilton spolu so sestrou Nicky a mamou Kathy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu